2022
У партнерстві з Господом — Уривки
Листопад 2022


“У партнерстві з Господом — Уривки”, Заради зміцнення молоді, лист. 2022.

У партнерстві з Господом

Уривки

Зображення
Плакат з цитатою старійшини Соареса

Завантажити PDF

Відновлена євангелія Ісуса Христа проголошує принцип повного партнерства між жінкою і чоловіком, як у земному житті, так і у вічностях. І хоча у кожного є свої конкретні якості й божественно призначені обов’язки, жінка і чоловік виконують однаково актуальні і важливі ролі в Божому плані щастя для Його дітей. …

Відповідно до євангельської доктрини, різниця між жінкою і чоловіком не відміняє вічні обіцяння, які Бог дав Своїм синам і дочкам. Жодна людина не має більших можливостей за іншу отримати целестіальну славу у вічностях. Сам Спаситель запрошує усіх нас, Божих дітей, “прийти до Нього і скуштувати від Його доброти; і Він ні від кого не відмовляється, хто приходить до Нього” [2 Нефій 26:33]. Таким чином у цьому контексті ми всі вважаємося рівноправними перед Ним.

Коли подружжя розуміють і застосовують цей принцип, то не позиціонують себе як президента чи віце-президента своєї сім’ї. У подружніх стосунках немає ні старшинства, ні меншинства, і ніхто не випереджає іншого і не відстає від нього. Вони йдуть пліч-о-пліч, як рівноправне, божественне потомство Бога. Вони стають єдиними в думках, прагненнях і цілях з нашим Небесним Батьком та Ісусом Христом, і керують сім’єю й спрямовують її разом.

Роздрукувати