Новий Завіт 2023
Ви—учитель дітей


“Ви—учитель дітей”, За Мною йдіть—для Початкового товариства. Новий Завіт 2023 (2023)

“Ви—учитель дітей”, За Мною йдіть—для Початкового товариства. 2023

Зображення
Ісус тримає дитину

Ви—учитель дітей

Вас було покликано Богом навчати Його дітей так, як це робив би Спаситель. Вас було рукопокладено для цього покликання повноваженням Його святого священства. Ви можете бути недосвідченим учителем, однак якщо ви живете гідно, щоденно молитеся і вивчаєте Писання, Небесний Батько дарує вам вплив і силу Святого Духа, щоб допомогти вам бути успішними (див. 2 Нефій 33:1).

Вам довірено дбати про дітей Небесного Батька, і Він знає, що їм потрібно і як знайти до них найкращий підхід. Якщо ви будете з молитвою шукати впливу Святого Духа, Він буде скеровувати вас під час вашої підготовки і в процесі навчання. Він відкриє для вас те, що вам слід казати і що вам слід робити (див. 2 Нефій 32:5).

Ніколи не слід недооцінювати здатність дитини розуміти євангелію. У всіх аспектах свого життя ці дорогоцінні діти постійно вбирають інформацію, формують і вдосконалюють свої погляди, а також роблять відкриття й діляться ними. Це особливо вірно стосовно євангелії, бо діти з готовністю і завзяттям вивчають її прості істини. Їхня віра в духовне є сильною і чистою, і кожен момент—це можливість навчатися. Вони з готовністю діють згідно з тим, про що дізналися, навіть якщо їхнє розуміння ще неповне. Саме так нам усім потрібно приймати євангелію. Як навчав Спаситель: “Поправді кажу вам: Хто Божого Царства не прийме, як дитя, той у нього не ввійде!” (Лука 18:17).

Покликання навчати—це священна довіра, і не дивно, що іноді ви почуваєтеся приголомшеними. Але пам’ятайте, що ваш Небесний Батько покликав вас і Він буде підтримувати вас. Це—Господня робота, і, якщо ви служите “всім своїм серцем, могутністю, розумом і силою” (Учення і Завіти 4:2), Він покращить ваші здібності, збільшить дари і таланти, а ваше служіння благословить життя дітей, яких ви навчаєте.

Роздрукувати