Учення і Завіти 2021
Ви—учитель для дітей


“Ви—учитель для дітей”, За Мною йдіть—для Початкового товариства. Учення і Завіти. 2021 (2020)

“Ви—учитель для дітей”, За Мною йдіть—для Початкового товариства. 2021

Зображення
Ісус сидить з дітьми

Ви—учитель для дітей

Вас було покликано Богом любити й навчати Його дітей так, як це робив би Спаситель. Вас було рукопокладено на це покликання владою Його святого священства. Навіть якщо ви й не досвідчений вчитель, але живете гідно, щоденно молитеся і вивчаєте Писання, Небесний Батько даруватиме вам вплив і силу Святого Духа, щоб допомогти вам досягти мети (див. 2 Нефій 33:1).

Ті, про кого вам доручають турбуватися, є дітьми Небесного Батька, і Він знає, чого вони потребують і який підхід для них буде найкращим. Бог буде скеровувати вас через Святого Духа під час вашої підготовки і коли ви навчаєте. Він відкриє вам, що слід сказати і що слід зробити (див. 2 Нефій 32:5).

У всіх аспектах свого життя ці дорогоцінні діти постійно вбирають інформацію, формують і розширюють свої погляди, а також роблять відкриття й діляться ними. Особливо це стосується євангелії, бо діти часто з готовністю і завзяттям вивчають її прості істини. Їхня віра в духовне є сильною і чистою, і в кожному моменті вони вбачають можливість навчатися. Вони з готовністю діють згідно з тим, про що дізналися, навіть якщо їхнє розуміння ще неповне. Саме так нам усім потрібно приймати євангелію. Як навчав Спаситель: “Поправді кажу вам: Хто Божого Царства не прийме, як дитя, той у нього не ввійде!” (Лука 18:17).

Покликання навчати---це священна довіра, і це нормально---відчувати себе інколи приголомшеними. Але пам’ятайте, що ви покликані вашим Небесним Батьком і Він ніколи вас не залишить. Це---Господня робота, і, якщо ви служите “всім своїм серцем, могутністю, розумом і силою” (Учення і Завіти 4:2), Він розширить ваші здібності, збільшить дари і таланти, і ваше служіння благословить життя дітей, яких ви навчаєте.

Роздрукувати