2020
Непомітні благословення десятини
Грудень 2020


Лише в цифровому форматі

Непомітні благословення десятини

Благословення, які я отримую від сплати десятини, не падають з небес подібно до манни, але я просто впевнена, що благословення приходять.

Щоразу, коли я чую свідчення про сплату десятини, мені здається, що у них завжди розповідають про дива, подібні до таких, що струшують землю.

Я вдячна за ці свідчення, але у мене ніколи не було такого досвіду.

Знову ж таки, я ніколи не відчувала раптового осяяння Духа, це завжди було якесь спокійне відчуття.

Я завжди платила десятину. Я ніколи насправді не думала не платити її, спочатку через те, що мої батьки очікували цього від мене, а потім, коли я поїхала до коледжу, я робила це, бо відчувала стосовно цього натхнення. І коли я вийшла заміж та у мене з’явилися діти, я продовжувала сплачувати десятину, бо мала віру в Ісуса Христа і міцне свідчення про благословення, які можуть приходити від сплати повної десятини.

Коли я плачу десятину, то все якось вирішується. У нас завжди достатньо їжі. Те, що потрібно купити, виявляється трохи дешевшим, ніж я розраховувала, або я можу знайти це на розпродажу чи по акції. Однак мені все ще треба над цим працювати, і все це вимагає зусиль і віри. Ми відкладаємо гроші, складаємо бюджет та економимо. Але коли зроблено все, що можливо, зрештою, я завжди знаю, що все буде гаразд, бо я сплатила мою десятину і зробила все від мене залежне, а решту віддала у Божі руки.

Обмірковуючи свій досвід і те, чому у мене є таке міцне свідчення про десятину, я подумала про щось цікаве. Принаймні для мене благословення десятини не подібні до манни небесної. Я не отримую грошові перекази просто так або продукти від когось, хто отримав натхнення щось мені подарувати. Це більше схоже на те, коли Ісус нагодував 5 000 людей (див. Матвій 14:14--21). Юнак запропонував усю їжу, яка у нього була. Спаситель подякував Богові, а потім всіх нагодував лише п’ятьма хлібами і двома рибами. І дивовижно всі наситилися, і ще залишилася їжа.

Були такі тижні, коли я не була впевнена, що я буду їсти, бо мені потрібно було годувати мою сім’ю. Але якось завжди вистачає. Це не те, що їжа просто з’являється. Але я задовольняюся меншою порцією і мій чоловік також. У мене нема зайвої готівки, але я вмію надовго розподілити те, що у нас є.

Надзвичайно, як Небесний Батько працює з нами і з тим, що нам потрібно. Усі різні. Потреби кожного відрізняються. А тому і благословення відрізняються. Це вражає, наскільки Він обізнаний у наших потребах: фізичних і духовних. Я була благословенна тим, що сплачую свою десятину. Я хочу, щоб ви знали про це.

Роздрукувати