2013
Залишайся в Кейптауні
Березень 2013


Залишайся в Кейптауні

Нікі Бергойн Сміт, шт. Юта, США

З того часу як я служила на місії в Англійській Лондонській місії, я хотіла повернутися, щоб там жити і працювати. Щойно я здобула ступінь магістра, то відразу ж вирішила, що настав слушний момент переїхати до Лондона. Я знайшла роботу й мала хороші відчуття щодо переїзду.

Однак одного вечора я молилася, щоб дізнатися Господню волю щодо того, чи слід мені переїжджати до Лондона. Коли я вже намагалася заснути, у моїй голові постійно крутилася думка: “Тобі треба залишатися в Кейптауні”. Ця думка не полишала мене кілька годин. Згодом я зрозуміла, що Бог хоче, аби я залишалася в Кейптауні. Отже, хоча мені й хотілося переїхати, я вирішила залишитися. Відразу ж після цього я заснула.

Наступного дня я почала розмірковувати над тим, що відбувалося зі мною попередньої ночі, й продовжувала думати, чи слід мені після всього їхати до Лондона. Але того ж вечора знову повторилося те, що було напередодні. Думка “Тобі треба залишатися в Кейптауні” знову і знову поверталася. Роздумуючи над цими думками, я впевнилася, що Господь дійсно хоче, аби я залишалася в Кейптауні, а я хотіла робити те, що хоче від мене Господь.

Наступного тижня президент колу запросив мене зустрітися з ним. Я відразу ж зрозуміла, що Господь підготував для мене покликання. Дух свідчив, що я мала залишатися в Кейптауні через те, що Господь мав для мене роботу.

Я прийняла покликання президента Товариства молодих жінок колу і, служачи наступні кілька років, була знаряддям у Господніх руках. Завдяки цьому благословення прийшли як у моє життя, так і в життя тих, кому я служила. Я стала кращим керівником, і Господь багато чому мене навчив завдяки служінню іншим.

З того часу я навчилася більше довіряти Господу. Яка я вдячна за тихі підказки Духа, які скеровують мене, щоб я знала і виконувала Його волю. Менше вагаючись і маючи бажання діяти за отриманим натхненням, я змогла відчути більше радості й миру, знаючи, що Небесний Батько задоволений моїм життям.

Роздрукувати