Ліягона
Вплив жінок
Травень 2024


“Вплив жінок”, Ліягона, трав. 2024.

Зі всесвітнього духовного вечора Товариства допомоги 2024 року

17 березня 2024 року

Вплив жінок

Ніколи не недооцінюйте ту надзвичайну силу, яка є у вас, щоб спонукати інших чинити добро.

Мої дорогі сестри з Товариства допомоги, я вдячний за можливість звернутися до вас сьогодні. Я часто думаю про вас. Я дуже вдячний за вас і відчуваю себе в боргу перед вами. Як багато всього доброго, що робить ця Церква, і як багато всього доброго, що стається у світі, відбувається завдяки вам! Дякую вам за вашу відданість Господу, а також за ваші старання покращувати інших. Я знаю, як сильно Господь любить вас і покладається на вас.

Мене захоплює ваша віра і чутливе сприйняття духовного. Мене надихають ваша старанність, активність у провідництві та ваша здатність бачити потреби і задовольняти їх. Чого б це не стосувалося: неписьменності, недоїдання, проблем психічного здоров’я або повсякденних потреб інших людей, ви долаєте реальні життєві проблеми, виявляючи рідкісне поєднання навичок, співчуття, проникливості та любові. Ви допомагаєте виконувати місію Господньої Церкви.

Сестри, ви маєте божественний дар, завдяки якому можете в буквальному сенсі змінювати життя! Це особливо стосується наших наполегливих зусиль у виконанні божественної роботи зі збирання Ізраїля. Щоразу, коли ми допомагаємо комусь знайти шлях завітів і залишатися на ньому, ми допомагаємо збирати Ізраїль. Ніхто не робить це краще, ніж ви, як матері, провідниці, вчительки, сестри і подруги. Ви готуєте майбутні покоління для Господньої Церкви та для світу!

Недавно нам розповіли про трирічну дівчинку, яка щойно прокинулась від сну. Щоб розважити її, її братик приносив їй м’які іграшки — тваринок — одну за одною. Але що зрештою принесло їй втіху і радість? Її особистий примірник Книги Мормона! Ця дівчинка дивилася, як її мама щодня читала Книгу Мормона. Вона хотіла бути такою, як її мама!

Просто неможливо порахувати, як сильно змінює життя на краще вплив жінок, які перебувають у завіті з Богом. Я з любов’ю ставлюся до Братів, і дорожу привілеєм працювати з ними. Втім двома людьми на землі, які вплинули на мене найбільше, є моя дружина, Денцел, мати наших десяти дітей, яка раптово померла у віці 78 років, і, протягом останніх 18 років, моя чудова дружина, Венді.

Останнім часом, коли я докладав усіх зусиль, щоб одужати після падіння, Венді невтомно дбала про мене, як фізично, так і духовно. Вона робила це так, як не під силу нікому іншому. Неможливо переоцінити той велетенський вплив, який мали на мене Денцел і Венді. Вони змінили моє життя! Вони зробили моє життя більш досконалим.

Від самого початку жінки відігравали центральну роль у плані нашого Небесного Батька. Божий план спасіння залежав від героїчних дій двох доблесних жінок: Єви1 — “мат[ері] всього живого”2, і Марії3 — матері нашого Господа Ісуса Христа.

Сестри, будь ласка, ніколи не недооцінюйте ту надзвичайну силу, яка є у вас, щоб спонукати інших чинити добро. Це дар, яким наш Небесний Батько наділив кожну завітну жінку. Як завітна дочка Бога ви маєте сприйнятливість до Духа і потужний моральний компас, завдяки яким ви можете отримувати особисті одкровення і відрізняти істинне від хибного. Кажучи це, я не звільняю чоловіків від обов’язку відрізняти істинне від хибного чи виконувати духовну роботу, щоб отримувати одкровення. Втім, якщо світ колись втратить високу моральність жінок, він ніколи не одужає4.

Сестри, нам потрібно, щоб ваші голоси навчали доктрини Христа. Нам потрібна ваша жіноча здатність виявляти обман і проголошувати істину. Нам потрібна ваша натхненна мудрість на ваших сімейних і приходських радах та на радах колу, а також в інших місцях, де ви можете впливати, по всьому світу. Ви потрібні вашій сім’ї, Церкві та світу! Сестри, ніхто не в змозі зробити все, навіть не намагайтеся. Але я знаю, наскільки важливою є ваша роль у розбудові Божого царства.

Тому сьогодні я закликаю вас зробити Писання вашою особистою Ліягоною5, храм — вашим місцем прихистку і переосмислення, а ваші особисті молитви — засобом, щоб дізнаватися, де Господь потребує вас у цей день. З часом ви будете здивовані тим, як Він буде направляти вас саме туди, де ви можете керувати, наставляти і йти поруч з тими, кому ви потрібні.

Тому я благословляю вас більшою духовною проникливістю і здатністю відчувати радість, коли ви будете допомагати іншим. Я благословляю вас мудрістю розпізнавати, які є потреби, і не бігти швидше, ніж вам під силу. Я благословляю вас сміливістю жити так, щоб бути гідними ваших божественних привілеїв, які ви маєте, як завітна дочка Бога. Я благословляю вас сильно відчувати, що Небесний Батько та Його Син, Ісус Христос, знають і люблять вас. Вони послали вас на Землю в цей час, бо ви нині маєте відігравати важливу роль у Божому царстві! Я благословляю вас усвідомленням того, що божественні дари, які ви маєте як дочка Бога, дають вам силу змінювати не лише життя людей, але й змінювати світ!

Я люблю вас, мої дорогі сестри. Усе, що я сказав, це правда. Усі ми беремо участь у роботі Господа. Я свідчу, що Ісус Христос живий! Він очолює цю Церкву. В ім’я Ісуса Христа, амінь.

Роздрукувати