2022
Я поділився своїми віруваннями з моїм психологом
Лютий 2022


“Я поділився своїми віруваннями з моїм психологом”, Заради зміцнення молоді, лют. 2022.

Девіз і я

Молодь ділиться тим, як вони застосовують слова девізів Товариства молодих жінок та кворуму Ааронового священства

Я поділився своїми віруваннями з моїм психологом

“Я допомагатиму підготувати світ до повернення Спасителя, запрошуючи усіх прийти до Христа та отримати благословення Його Спокути”.

Зображення
зображення

Фотографію люб’язно надано Ітаном Трухільо

Я страждаю від тривожності, тому щотижня відвідую психолога. На кількох перших сеансах я намагався не говорити з моїм психологом про мої вірування. З мене знущалися через те, що я відрізнявся від інших, і я боявся знову відчути беззахисність.

Але минулого січня мій тато приїхав зі шт. Каліфорнія, США, до шт. Нью-Мексико, США, щоб висвятити мене у чин учителя. Мої батьки розлучилися, тож мій психолог цікавилася, чому мій тато міг подолати 1600 км, аби побути зі мною і моїми братами лише пару днів.

Я подумав: “Ну ось, зараз розповім!” Я пояснив, що мій тато висвятив мене у священство і що це дуже особлива подія.

Це розпочало наше спілкування на цю тему! Ми почали більш відкрито говорити про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів. Я дізнався, що у неї є родичі, члени Церкви. Вона сказала мені, що коли вона почула про мої вірування і про мій досвід, це допомогло їй краще зрозуміти Церкву.

Це не привело до якоїсь дивовижної історії навернення. Моя психолог не хоче приєднуватися до Церкви. Але для мене це було дуже важливим—розмова з моїм психологом додала мені впевненості говорити, а не мовчати про те, у що я вірю.

Раніше я боявся говорити про релігію, але отримавши в цьому великий досвід, тепер я можу дуже швидко розпочати розмову на цю тему. Я не сумніваюся, що у Небесного Батька є для мене робота. Моя робота може відрізнятися від того, що роблять інші люди, але хто ще може поділитися євангелією з моїми знайомими, як, наприклад, з моєю психологом? Це моя робота.

Нас усіх помістили на цю землю, щоб ми навчалися і зростали. Ми можемо бути руками Небесного Батька, виявляючи любов до інших людей і сіючи маленькі євангельські зернятка в їхні серця. Тому, коли б не виникла можливість виконувати місіонерську роботу, я за неї хапаюся, бо відчуваю, що зі мною Дух—і насолоджуюся кожною хвилиною цього процесу.

Автор живе у шт. Нью-Мексико, США.

Роздрукувати