2022
Наближатися до Бога
Червень 2022


“Наближатися до Бога”, Заради зміцнення молоді, черв. 2022.

Девіз і я

Молодь ділиться тим, як вони застосовують слова девізів Товариства молодих жінок та Кворуму Ааронового священства

Наближатися до Бога

“З усім моїм серцем, могутністю, розумом і силою я буду любити Бога [і] дотримуватися моїх завітів”.

Зображення
велосипед

Мій брат був першим членом моєї сім’ї, який приєднався до Церкви. Він для мене великий приклад. Через кілька років після того, як він охристився, уся моя сім’я почала слухати місіонерів. Я вирішив приєднатися до Церкви, оскільки я знаю, що Ісус Христос реальний і це Його істинна Церква. Після хрищення у мене було відчуття, що я знов народився до нового життя. Я пообіцяв Богу, що буду виконувати Його заповіді. Якщо ми хочемо повернутися назад до Небесного Батька, нам потрібно дотримуватися Його заповідей.

Святий Дух допомагає нам виконувати заповіді, наприклад, слухатися наших батьків. Мені подобається їздити на велосипеді з моїми друзями. Мої батьки кажуть мені не їздити надто далеко, але моїм друзям подобається здійснювати довгі поїздки. Якось мої друзі запросили мене поїхати з ними на далеку відстань, але я відчував, що мені не треба було їхати. Мої друзі поїхали, і один з них поранився. Зрештою, з тим хлопцем усе було гаразд, але я був радий, що прислухався до Духа і послухався своїх батьків.

Я намагаюся відчувати наближеність до Бога щодня. Писання допомагають мотивувати мене робити те, що вірно. Моя сім’я намагається молитися разом щодня. Я також люблю займатися живописом і малювати. Мені подобається малювати Спасителя. Я хочу, щоб Він завжди був зі мною.

Я знаю, що мій Небесний Батько любить мене, і я люблю Його. Через те, що Небесний Батько так щедро мене благословив, я хочу поїхати на місію. Я хочу навчати інших про Небесного Батька і про те, що Він робить для нас.

Ми можемо відчувати щастя від євангелії, і ми також можемо ділитися нею з іншими.

Автор живе у Нью-Делі, Індія.

Роздрукувати