2023
Заробіток коштів для місії
Квітень 2023


“Заробіток коштів для місії”, Заради зміцнення молоді, квіт. 2023.

Я все можу в Христі

Молодь розповідає про те, як Христос зміцнив їх для виконання чогось складного (див. Филип’янам 4:13).

Заробіток коштів для місії

Зображення
молоді чоловіки

Спочатку я не хотів служити на місії. Я вважав, що натомість я можу робити багато всього іншого, наприклад, навчатися у коледжі або наполегливо працювати, щоб придбати машину. Але потім я почув виступ нашого пророка, Президента Рассела М. Нельсона, де він говорив про віру і згадав про служіння на місії. Я подумав, що мав знання про євангелію лише тому, що двоє місіонерів вирішили служити. Тому я поговорив зі своїм єпископом про поїздку на місію.

Я зрозумів, що мені потрібно було працювати, аби сплатити за свою місію, але знайти роботу під час пандемії було важко. Одного дня у мене виникло занепокоєння щодо заробітку коштів. Я вирішив помолитися Богу. І коли я міркував, у моїй свідомості виникли слова: “Продавай воду в пляшках”. Натхнення було таким сильним! У Бразилії люди часто продають їжу чи напої біля світлофорів. У мене відразу ж виникло багато запитань щодо продажу води, але я відчув натхнення щодо того, як це слід робити. Я дослідив це питання і вирішив продавати воду більш професійно.

Продавати воду було важко через надзвичайну спеку. У перший день нашої роботи була нещадна спека, 38 С, і дуже велика вологість. Ми також не могли довго залишатися під парасольками, оскільки під ними стояли охолоджувачі. Того дня ми безперервно працювали п’ять годин під пекучим сонцем. У ті години я продовжував думати: “Це заради моєї мети. Я їду на місію!” Глибоко в серці я знав, що Господь зі мною, Він захистить мене і допоможе у цій справі.

Я єдиний член Церкви у моїй сім’ї, тому єдиною мотивацією була моя віра в Ісуса Христа. Я знав, що хоча у багатьох відношеннях я був сам, Він був зі мною. І якщо ми робимо те, що Він просить, з довірою до Нього, Він допоможе нам дістатися того місця, де нам потрібно бути.

І хоча у нашому житті може бути багато випробувань, я знаю, що можу вирішити зміцнити свою віру у випробуваннях. Ісус Христос має силу допомогти мені наблизитися до Нього і побачити чудеса, яких я ніколи б не побачив, якби не випробування. Якщо я йтиму за Ним і покаюся у своїх помилках, усі мої жертви будуть заради більшої мети, і це дає мені спокій.

Італо О., Бразилія

Роздрукувати