Духовні вечори у 2024 році
Вступна частина


Вступна частина

Всесвітній духовний вечір для дорослої молоді

Неділя, 18 лютого 2024 р.

Моя люба доросла молодь по всьому світу! Це велике благословення і привілей для всіх нас бути з вами на цьому всесвітньому духовному вечорі ЦСО для дорослої молоді. Ми також раді, що з нами сьогодні присутній брат Чед Уебб, якого супроводжує його чудова дружина, Крісті. Брат і сестра Уебб — вірні учні Христа. Вони подають чудовий приклад відданості й любові у кожному з аспектів свого життя.

Ми в захваті від того, що сьогодні ви присутні на цьому духовному вечорі. Ваша присутність свідчить про вашу віру в Бога і в Ісуса Христа, і ваше бажання відчувати Їхню любов і наслідувати Їх. Якщо ви приймете рішення наслідувати Їх і поклонятися Їм, ваше життя може сповнитися ще більшою силою і духовною витривалістю, які так потрібні нам, Його учням, у нашій подорожі в наш час. Ми любимо всіх вас!

Я передаю всім вам сповнені ентузіазму й теплоти вітання і любов нашого дорогого пророка, Президента Рассела М. Нельсона, його радників у Першому Президентстві та всього Кворуму Дванадцятьох Апостолів. Вони дуже люблять вас, дбають про вас і постійно моляться про ваше благополуччя. Сподіваюсь, що під час сьогоднішнього духовного вечора ви відчуєте їхню любов і, особливо, Божу та Христову любов.

Мені було дуже приємно слухати натхненний гімн, який пролунав хвилину тому. Натхненні слова цього улюбленого гімну справді задають тон для сьогоднішнього духовного вечора і містять відповідь на деякі з найпалкіших благань людського серця: “Як відшукать мені втіху і спокій?”

“Хто піднесе мій дух і зцілить плоть?

Хто кожну мить дає жити і дихать?

Тільки Спаситель мій,

тільки Господь!

Чиста любов Його

і благодать”.

У вестибюлі Головного офісу Церкви в Солт-Лейк-Сіті є чудове зображення Ісуса Христа. Він стоїть серед Своїх учнів з розпростертими обіймами. Під час Свого земного життя Спаситель запрошував людей прийти до Нього і співчутливо запевнював їх, що, прийшовши, вони можуть “знай[ти] спокій душам своїм”.

У нашому повсякденному житті Ісус Христос з розпростертими руками стоїть під дверима і звертається до нас, кажучи: “Я оточу тебе руками Моєї любові”. Навіть якщо ми спотикаємось або хитаємось, ми можемо припасти до Нього, в Його обійми, відчути Його досконалу любов і знати, що це місце між Його руками, було освячене Його сповненою любові спокутною жертвою, як місце для нас. Який це чудовий спосіб, щоб знайти мир у цьому дуже неспокійному світі.

У дусі того, як знайти мир завдяки Спасителю, ми запропонували студентам інституту з усього світу розповісти нам, що їх дуже непокоїть, і поставити важливі запитання. Вони записали короткі відеокліпи зі своїми запитаннями і надіслали їх нам. Ми були глибоко вражені та зворушені щирою доброчесністю, про яку свідчать ці запитання. Ми сильно відчували ваше прагнення бути ближчими до Спасителя і стати Його відданими учнями.

Ми згрупували ці короткі відео за такими темами: (1) як зміцнити наше свідчення, (2) як вистояти під час випробувань, (3) як дотримуватися Божого плану для нас, (4) як підготуватися до входження у храм і поклонятися в ньому, і (5) як зосередити наше життя на Ісусі Христі.

Ми покажемо вам вибрані відео з вашими запитаннями, щоб ви зрозуміли контекст, і вони будуть вступом до кожної теми у нашому сьогоднішньому обговоренні. Брат і сестра Уебб приєднаються до нас під час розгляду деяких з цих тем, щоб поділитися своєю мудрістю і своїм могутнім свідченням про євангелію Ісуса Христа.

Дуже вам дякую. Ми любимо всіх вас, і ваші запитання, надіслані нам, свідчать, як сильно ви любите нашого Спасителя Ісуса Христа.

Роздрукувати