Духовні вечори у 2024 році
Як дотримуватися Божого плану для нас


Як дотримуватися Божого плану для нас

Всесвітній духовний вечір для дорослої молоді

Неділя, 18 лютого 2024 р.

Старійшина Уліссес Соарес: Наша наступна тема — “як дотримуватися Божого плану для мене”.

Ми послухаємо ваші запитання, і я попрошу брата Уебба поділитися своїми думками щодо цієї теми. Добре?

ФІЛІППІНИ СЕБУ — ЗАПИТАННЯ 8

Старійшино Соарес, я хочу поставити запитання. Коли Ви особисто пізнали, що Бог дійсно впливає на все у Вашому житті?

БРАЗИЛІЯ — ЗАПИТАННЯ 3

Старійшино Соарес, як мені дізнатись, чи живу я так, як очікує від мене Небесний Батько, і чи схвалює Він мої рішення?

Брат Чед Х Уебб: Я вперше відчув це по-справжньому, коли отримував патріарше благословення. Дух допоміг мені пізнати, що Господь знає мене і прагне допомагати мені в усіх аспектах мого життя. Відтоді я безліч разів бачив і відчував це. Служачи на місії, я, безперечно, бачив Його руку у своєму житті та у житті дуже багатьох людей тут, у Мексиці. До місії я був дуже сором’язливим і боявся говорити з людьми. Під час мого служіння на місії Господь дивовижно благословляв мене, і це дійсно змінило все моє життя.

Але моїм улюбленим прикладом цього є те, як Він допоміг мені познайомитися з Крісті. Перед тим, як це сталося, я подав заяву, щоб отримати роботу, якої дуже прагнув. Я був дуже розчарований, коли мене не прийняли, і пам’ятаю, як промовив дуже невдячну молитву, кажучи Господу, що це було несправедливо. Я помилково вважав, що, оскільки я намагався жити за євангелією, Він мав би давати мені те, чого я прагнув. За кілька тижнів по тому сталося диво, і я отримав іншу роботу. Завдяки цій роботі я познайомився з Крісті. Це довга історія, але реальність така, що якби все склалось, як я хотів, і я отримав би першу роботу, то ніколи б не познайомився з Крісті. Можу тільки собі уявити, що, можливо, думав Небесний Батько, коли я молився з такою невдячністю. Ймовірно Він думав: “Чи не міг би ти потерпіти? Я маю план. У Мене є дещо значно краще для тебе, якщо ти довіришся Мені”. Я дуже радію, що моє життя скеровував Він, а не я сам. Я пізнав, що Він впливає на всі аспекти нашого життя, і що Він може зробити його набагато кращим, ніж ми могли би без Нього. Я не можу уявити своє життя без Крісті. Я дуже радію, що Він краще за мене знав, чого я потребую насправді. Я пізнав, що ми можемо довіритися Йому всім своїм серцем.

Старійшина Соарес: Дякую за ваше чудове навчання, брате Уебб. Мої любі друзі, у Бога дійсно є для нас план. Його план — це вічне життя. Я свідчу вам, що тим, як ми виявляємо нашу свободу волі та приймаємо рішення у праведності, ми визначаємо, наскільки ми дотримуємося Божого плану для нас.

Роздрукувати