2022
У мене ніколи не було сильних духовних переживань. Як я можу ділитися своїм свідченням?
Серпень 2022


“У мене ніколи не було сильних духовних переживань. Як я можу ділитися своїм свідченням?”, Заради зміцнення молоді, серп. 2022.

Запитання і відповіді

“У мене ніколи не було сильних духовних переживань. Як я можу ділитися своїм свідченням?”

Хай Бог буде понад усе

Зображення
молода жінка

“Ви можете отримати свідчення, якщо будете діяти за вченнями Президента Нельсона, дозволивши Богу бути понад усе у вашому житті, дотримуючись заповідей і завітів, читаючи Писання, молячись і маючи супровід Святого Духа. Небесний Батько може допомогти вам бачити і цінувати маленькі чудеса, які трапляються у вашому житті, щоб ви могли поступово зміцнити ваше свідчення”.

Розевін С. 19 років, Філіппіни

Моліться, аби “Слухати Його”

Зображення
молода жінка

“Навіть якщо у вас ще не було духовних переживань, моліться Небесному Батькові про здатність “почути Його” і отримувати підтвердження про певні речі, які, як ви знаєте, є істинними. Якщо ваші серце і розум відкриті, світло і одкровення більш часто проливатимуться у ваше життя. Невдовзі ви зрозумієте, який спосіб отримання одкровень від Нього є для вас найкращим”.

Хлоя Л., 13 років, шт. Аризона, США

Майте віру

Зображення
молода жінка

“Вам не потрібні сильні духовні переживання, такі як видіння. Вам просто потрібна віра. В Ученні і Завітах 63:9 сказано: “Віра приходить не через ознаки, але ознаки слідують за тими, хто вірить”. Майте віру, будьте послідовними у дотриманні Господніх принципів і намагайтеся бачити Його руку у вашому житті. Вдячність—це теж складова свідчення”.

Ребекка Дж., 14 років, Індія

Усі люди різні

Зображення
молодий чоловік

“Кожна людина має свій досвід. Ми можемо не мати таких видінь, які мав пророк Джозеф Сміт, але це не означає, що у нас не було духовних переживань. Отримання відповіді на молитву—це вже духовне переживання. Воно може здаватися маленьким, але наше свідчення є вартим того, щоб ним ділитися, якщо воно базується на істині, які б відповіді ми не оримували, великі чи маленькі”.

Рамон С., 17 років, Мексика

Діліться простими віруваннями

Зображення
молода жінка

“Якщо ви ділитеся вашим свідченням, ви висловлюєте вдячність і віру в Небесного Батька та Ісуса Христа. В Алма 37:6 сказано: “Через мале і просте відбувається велике”. Ви можете свідчити про уривок з Писань або щось, що вам дав Бог, за що ви вдячні. Ви виявите, що ваше свідчення стає сильнішим, якщо будете ділитися простими істинами, в які вірите”.

Ханна Х., 16 років, шт. Юта, США

Навчайтеся з попереднього досвіду

“Ми всі помиляємося, але через покаяння наші помилки перетворюються на уроки. Наш досвід може сприяти тому, щоб ми допомагали іншим бачити, що Господь завжди готовий їм допомагати і приготує шлях. Діліться вашими почуттями і уроками вашого життя. Ви ніколи не знаєте, кому вони будуть потрібні”.

Андреа Р., 18 років, Мексика

Просіть

“Ви можете здобути свідчення читаючи Писання, навчаючись у провідників і прагнучи супроводу Святого Духа. У 3 Нефій 14:7 ми дізнаємося: “Просіть і буде дано вам”. Якщо ми просимо з вірою і з готовністю в серці, на усі наші запитання ми отримаємо відповіді і зможемо здобути тверде, справжнє свідчення”.

Давид Р., 18 років, Мексика

Просувайтеся вперед

“Продовжуйте читати святі Писання. Продовжуйте молитися. Продовжуйте докладати зусилля. Ніхто, хто продовжує докладати зусилля і продовжує молитися, не зазнає невдачі. Господь благословить вас сильним свідченням, яким ви зможете ділитися, просуваючись вперед”.

Едезза Т. 18 років, Філіппіни

Дійте

“Як у місіонера і людини, яка недавно навернулася, у мене було багато духовних переживань протягом двох років після мого хрищення. Я дізнався, що якщо вам потрібно мати свідчення про щось, спробуйте робити це. Щоб розвинути свідчення стосовно проповідування євангелії, діліться нею. Або читайте Книгу Мормона, моліться і подивіться, що вам скаже Дух”.

Старійшина Бенавенте, 27 років, шт. Каліфорнія, США

Роздрукувати