2023
Ми можемо каятися
Березень 2023


“Ми можемо каятися”, Заради зміцнення молоді, бер. 2023.

Я все можу в Христі

Молодь розповідає про те, як Христос зміцнив їх для виконання чогось складного (див. Филип’янам 4:13).

Ми можемо каятися

Зображення
молодий чоловік

Хоча у восьмирічному віці я охристився, я не завжди робив правильний вибір. Підлітком я почав дружити з групою хлопців, і ми почали робити те, що, як я знав, було поганим.

Після того, як моя сестра вийшла заміж, вона допомогла мені повернутися до Церкви. Я дізнався про важливість Слова мудрості і необхідність добре ставитися до свого тіла.

Але одного дня я скоїв ще один серйозний гріх. Я відчував, що у мене тепер не могло бути Духа або влади священства. Я почувався дуже негідним і не думав, що зможу виконувати свої обов’язки у церкві, як-от, благословення і рознесення причастя.

Але євангелія навчила мене, що ми завжди можемо покаятися. Мені було важко зустрітися з єпископом і зізнатися у своєму гріху. Було важко думати, що люди можуть побачити, як я входжу в офіс до єпископа. Але я хотів мати спокій від Господа і хотів покаятися.

Єпископ помолився зі мною і сказав, що Господь завжди милостивий до тих, хто прагне покаяння, і що я зможу відновитися після своєї помилки. Тепер я почав читати Писання і молитися, і я знаю, що це допоможе мені протистояти спокусі.

Якщо процес покаяння важкий для вас, вам слід завжди пам’ятати про дар Ісуса Христа і Його дивовижної Спокути. Ми всі грішимо і помиляємося, і ми не досягнемо досконалості у цьому житті. Але через Спокуту Ісуса Христа і кров, яку Він за нас пролив, ми завжди можемо покаятися. З допомогою Господа ми можемо рухатися вперед до досконалості.

Кеннет Б., Тонга

Роздрукувати