Заради зміцнення молоді
Ділитися світлом Спасителя: поза об’єктивом камери
Квітень 2024


“Ділитися світлом Спасителя: поза об’єктивом камери”, Заради зміцнення молоді, квіт. 2024.

Ділитися світлом Спасителя: поза об’єктивом камери

Послухайте історії про учнівство від учасників зйомок музичного відео на тему 2024 року для молоді.

Зображення
чоловік знімає на відео юнака, який грає на гітарі

Тема цьогорічного музичного відео присвячена тому, що означає бути учнем Христа (див. 3 Нефій 5:13). І молодь, яка брала у цьому участь, не тільки виконувала свої ролі, вони також навчалися, що означає бути учнями. Ось як дехто з них щодня бачить світло Спасителя і ділиться ним.

Зображення
молоді жінки; молодий чоловік на моніторі відеокамери

Джордан, 18 років, Німеччина

Зображення
молодий чоловік

Зйомки цього відео дали мені чудову можливість ділитися євангелією через музику. Я дуже люблю музику, і я кілька тижнів практикувався у виконанні на гітарі пісні “Учень Христа”. Я грав її і не міг зупинитися.

Сподіваюся, що люди, які дивитимуться відео, приймуть це послання близько до серця і намагатимуться бути справжніми учнями Христа. Це точно не легко, але ви можете бути учнем Христа у тому, що робите, у ваших вчинках. Ось що я усвідомив з цього досвіду — я маю стати більше схожим на Христа і йти за Ним.

У мене є сильне свідчення, що Ісус Христос — це наш Спаситель і що Він здійснив Спокуту за наші гріхи. Я дуже вдячний за Його Спокуту. Він дав мені можливість покаятися, бути прощеним і зрештою повернутися до Нього і до Небесного Батька. Це найбільший дар, який нам дав Бог.

Зображення
чоловік з відеокамерою; рука хлопця на гітарі

Арк, 16 років, Фінляндія

Зображення
молодий чоловік

Коли люди переглядатимуть це відео, я сподіваюся, що вони пам’ятатимуть любов Ісуса Христа і те, наскільки Він милосердний. Бути учнем Христа важливо, особливо для такої молоді, як ми, оскільки це може викликати у нас бажання служити на місії. Служіння на місії це чудова можливість ділитися світлом Спасителя, яке сяє в нас, з іншими людьми. Ми зміцнюємося і навчаємося у цьому процесі.

Зображення
будинки біля річки

Кароліна, 15 років, Швеція

Зображення
молода жінка

Коли ми почали зйомки, я не розуміла: “Що я взагалі буду робити? Я не володію акторською майстерністю”. Але цей процес виявився таким веселим. Я дуже сильно відчувала любов Бога під час зйомок. У відео я граю роль дівчини, яка проходить через складні часи, але їй допомагає нова подруга.

В реальному житті у мене також бували складні часи. У 2021 році під час занять гімнастикою я надірвала собі зв’язку. Я була в розпачі і не знала, що робити.

Пам’ятаю, як сиділа у церкві перед операцією. Хтось виступав, але я не прислухалася, доки не почула фразу з одного вірша: “Я все можу в Тім, Хто мене підкріпляє, в Ісусі Христі” (Филип’янам 4:13). Той момент мені допоміг, оскільки я знала, що мені потрібно молитися і наближатися до Небесного Батька та Ісуса Христа, щоб я могла отримати Їхню силу.

Бог завжди з вами, навіть у складні часи. Іноді вам лише потрібно простягнути руку, і Він візьме за неї. Просто шукайте Його.

Зображення
чоловік знімає на відео молоду жінку на лавці

Мелеа Л., 16 років, Швеція

Зображення
молода жінка

На відео я бачу дівчину, яка сидить на лавці, сумна і самотня, а я намагаюся її розвеселити. Часто буває так, особливо коли ви підліток, що ви почуваєтеся самотніми і вважаєте, що вас по-справжньому ніхто не розуміє.

Але Бог розуміє. Він може допомогти вам у ці часи і пошле людей, які допоможуть вам це пережити. Він благословив мене сім’єю і друзями. Вам просто потрібно довіряти хорошим людям навколо вас, і довіряти Богу, бо все поверне на краще.

Я вважаю, що важливим посланням цього відео є те, що нам слід бути сміливими і допомагати одне одному, коли ми проходимо через важкі часи. Щоб бути учнем Ісуса Христа я хочу допомагати людям навколо і ділитися з ними світлом, яке є в мені.

Зображення
молоді жінки на моніторі відеокамери

Патриція, 11 років, Швеція

Зображення
молода жінка

Взявши участь у зйомках цього відео, я була частиною чогось більшого, ніж я сама, і це дало мені приємні почуття. Бути учнем Ісуса Христа — це бути кимось особливим. Ви служите Богу, і це все, чого я хочу. Це найкраще з усього, що я знаю.

Аатос, 18 років, Фінляндія

Зображення
молодий чоловік

Класно було бачити все, що відбувалося поза камерою на знімальному майданчику цього відео. Як наприклад: “Так ось як вони рухають камеру колами”. Стосовно того, як бути учнями Ісуса Христа, Президент Рассел М. Нельсон навчав нас, що нам слід бути миротворцями і переконатися, що наші вчинки є подібними до Христових1. Якщо ви бачите, що комусь погано, допоможіть їм. Це є складовою того, що означає бути учнем Ісуса Христа.

Зображення
чоловік знімає на відео юнака, який користується мобільним телефоном, лежачи на ліжку

Посилання

  1. Див. Президент Рассел М. Нельсон, “Потрібні миротворці”, квітнева генеральна конференція 2023 р. (Ліягона, трав. 2023, сс. 98–101).

Роздрукувати