Заради зміцнення молоді
Зцілення іншого виду
Квітень 2024


“Зцілення іншого виду”, Заради зміцнення молоді, квіт. 2024.

Голоси молоді

Зцілення іншого виду

Зображення
сім’я

Зліва направо: Каелі (сестра), Кемерон (тато), Крістал (мама), Кара, Коен (брат)

Моя мама хворіла з того часу, як мені виповнилося чотири роки. Спочатку ніхто не знав, що то була за хвороба, але члени сім’ї та друзі молилися і постилися про нашу сім’ю, аби ми зрозуміли це. Після багатьох років операцій та аналізів ми дізналися, що у неї були: мальформація Кіарі, рак крові та кілька інших невиліковних хвороб.

Дивлячись, наскільки серйозно хворіла моя мама, я почала ображатися на Бога. Я знала, що у Нього була сила зцілити її, але я не розуміла, чому Він цього не робить. Я думала, що усі молитви, збори коштів і піст були марними.

Але коли ми з сім’єю дивилися жовтневу генеральну конференцію 2021 р., я почула, як старійшина Брент Х. Нільсон, сімдесятник, сказав: “Зцілююча сила Спасителя — це не просто Його здатність зцілювати наші тіла, але, ймовірно, навіть важливіше — Його здатність зцілювати наші серця”. Коли воскреслий Спаситель запросив народ у Книзі Мормона зцілитися, Він “говорив не про фізичне зцілення, а, скоріше, про духовне зцілення їхніх душ” (Ліягона, лист. 2021, с. 57).

Ці слова допомогли мені зрозуміти, що Бог мене не ігнорував. Я просто не бачила, як Він зцілював мою маму у більш важливі способи, ніж забравши у неї хворобу.

Моя мама досі не вилікувалася, але Небесний Батько допомагав їй у найважчі її моменти. Він допомагає їй, коли вона дійсно почувається найгірше за все своє життя. Тепер, коли я обмірковую цю ситуацію, я знаю, що Небесний Батько та Ісус Христос достеменно знають, що я відчуваю і переживаю.

Кара С., 13 років, Род-Айленд, США

Любить проводити час із друзями і запрошувати їх грати в ігри.

Роздрукувати