2021
Я люблю вас
Січень 2021


Послання від пророка

Я люблю вас

Адаптовано з «Розмови про Відновлення з Президентом Расселом М. Нельсоном», відеоколекція, Євангельські медіа.

Зображення
President Nelson talking with children

Президент Нельсон зустрівся з дітьми Початкового товариства у дерев’яному будинку в Пальмірі, шт. Нью-Йорк, США. Цей будинок схожий на той, в якому жив Джозеф Сміт, коли він мав Перше видіння. Далі наведено вчення, якими Президент Нельсон поділився з дітьми.

Усі є дітьми Бога

Немає значення, де ви народилися або який прапор у вас майорить, або якою мовою ви розмовляєте. Ми всі є дітьми Небесного Батька, і ми всі зростаємо, щоб стати подібними до Нього.

Зусилля і нагороди

Бути пророком—означає багато працювати і багато вивчати. Усе, що ми робимо, щоб стати більш подібними до Спасителя, вимагає зусиль. Коли Бог хотів дати Мойсею Десять заповідей, куди Він сказав Мойсею піти? На верхівку гори Синай. Тому Мойсею довелося пройти всю дорогу й піднятися на ту гору, щоб отримати Десять заповідей. Господу подобаються зусилля, оскільки зусилля приносять винагороди, які інакше прийти не можуть.

Сім’я пророка

Ми—батьки десятьох дітей: дев’яти прекрасних дочок і одного сина. Двоє з них живуть зараз на небесах. Їхній час на землі був коротким, і вони підтримують нас з небес. Ми об’єднані у храмовому шлюбі, і це означає, що ми будемо вічно разом після того, як кожен проживе відведений йому час на землі.

Рецепт щастя

Писання схожі на кулінарну книгу. Якщо у вас немає кулінарної книги і ви просто почнете змішувати борошно, молоко і яйця, ваш торт може не вийти смачним. Бог дав нам рецепт щастя, і він називається заповідями.

Слово заповідь звучить як наказ, ніби нам вказують, що слід робити. Але насправді це короткий шлях до навчання. Наприклад, Він заповідав нам не вживати алкоголь або не курити цигарки та інші шкідливі речовини. Чому? Щоб ми жили довше і були щасливіше. Ви думаєте, я б дожив до 95 років, якби пив і курив? Ні. І я щасливий. Я можу кататися на лижах зі своїми онуками.

Щось дивовижне

Покаяння означає, що кожного дня ми намагаємося трохи більше прагнути і трохи більше докладати зусиль, аби стати більш подібними до Господа Ісуса Христа. Я досі каюся. Кожного дня я намагаюся більше навчатися й ставати більш подібним до того, яким Господь хотів би, аби я був. І це не покарання. Це радісна нагода. Кожного дня я зіскакую з ліжка вранці і кажу: “Ох, щось дивовижне має статися сьогодні! Я збираюся бути більш схожим на Ісуса”.

Зображення
Friend Magazine, Global 2021/01 Jan

Ілюстровано Девідом Хаббеном

Роздрукувати