2022
Подолання моєї найбільшої слабкості
Квітень 2022


“Подолання моєї найбільшої слабкості”, Заради зміцнення молоді, квіт. 2022.

Девіз і я

Молодь ділиться тим, як вони застосовують слова девізів Товариства молодих жінок і кворуму Aaронового священства

Подолання моєї найбільшої слабкості

“Я ціную дар покаяння і прагну вдосконалюватися щодня”.

Зображення
молода жінка

Коли я була молодша, у мене була велика проблема—я обманювала моїх батьків. Все почалося з невинної помилки, але з роками це переросло у дуже погану звичку.

Я обманювала їх майже щодня у найнезначніших питаннях. Це дійшло до того, що вони більше мені не довіряли. Навіть коли я казала правду, вони мені не вірили. Я була дуже нещасна. Мої мама з татом робили усе можливе, щоб допомогти мені припинити обманювати, але я не могла зупинитися.

Якось у неділю після церкви мої батьки сіли зі мною за кухонним столом. Вони прочитали мені слова Спасителя в Eтер 12:27: “І якщо люди прийдуть до Мене, Я покажу їм їхню слабкість. Я даю людям слабкість, щоб вони були покірними; і достатньо Моєї благодаті для всіх людей, які упокорюються переді Мною; бо якщо вони упокорюються переді Мною і мають віру в Мене, то Я вчиню так, щоб слабке стало сильним для них”.

Я ніколи не чула уривок з Писань, який мав би на мене більший вплив. Я вивчила його напам’ять і намагалася дозволити йому змінити моє серце.

Лише через кілька тижнів, після довгих годин молитов, сліз і смирення себе перед Богом, у мене більше не було схильності до обману. Я дозволила силі Спокути Ісуса Христа діяти в моєму житті!

З того дня, п’ять років тому, я більше не обманювала своїх батьків. Я дуже пишаюся докладеними мною зусиллями. Я нарешті вибрала покаятися і з допомогою Христа змінитися. Я дійсно знаю, що “достатньо [Його] благодаті для всіх людей, які упокорюються пере[д Ним]”.

Цей досвід допоміг мені зміцнити моє свідчення про Книгу Мормона. Я можу свідчити, що Писання істинні. Я запрошую вас шукати Христа через Писання.

Автор живе у штаті Вірджинія, США.

Роздрукувати