2023
Більш схожі на Христа
Січень 2023


“Більш схожі на Христа”, Заради зміцнення молоді, січ. 2023.

Більш схожі на Христа

Зображення
Ісус Христос

Одна із складових Програми для дітей та молоді—це намагатися стати більше схожими на Христа, зростаючи духовно, соціально, фізично та інтелектуально (див. Лука 2:52). Вірте чи ні, але робота над досягненням цілей не повинна бути настільки важкою, як вам здається. Подивіться, як молодь з усього світу зростає, щоб стати більше схожими на Христа!

Духовна сфера

Зображення
молода жінка

Ім’я: Каталіна

Місце: Чилі

Ціль: Читати Писання і молитися щодня

“Я намагаюся залишатися близько до Духа через молитву. Я молюся щовечора перед сном, а потім читаю Писання. Я наполегливо працюю над тим, щоб краще їх розуміти. Коли я щодня читаю і молюся, я відчуваю спокій і наближаюся до Бога”.

Соціальна сфера

Зображення
молода жінка

Ім’я: Раїса

Місце: Самоа

Ціль: Краще познайомитися з молодими жінками у своєму класі

“Я може й знала ім’я кожної молодої жінки у моєму приході, але не була з ними близько знайома і не знала, що їм подобалося. Тому я почала спілкуватися індивідуально з кожною молодою жінкою. І така інтровертка, як я, із задоволенням знайшла багато спільного з ними. Чим більше часу я витрачала на те, щоб познайомитися з ними, тим більше я бачила цих прекрасних молодих жінок такими, якими їх бачить Небесний Батько”.

Фізична сфера

Зображення
молодий чоловік

Ім’я: Євгеній

Місце: Кенія

Ціль: Стати кращим гравцем у футбол

“Минулого місяця я почав практикуватися з командою друзів. Цей досвід допоміг мені зрозуміти, що Бог не хоче, щоб ми працювали самотужки. Ми можемо об’єднуватися з друзями у роботі над цілями, щоб ставати більше схожими на Спасителя. Він знає, що ми потрібні одне одному, щоб мати успіх. Якщо ми молитимемося, Він помістить у наше життя людей, які допоможуть нам ставати кращими”.

Інтелектуальна сфера

Зображення
молодий чоловік

Ім’я: Джексон

Місце: шт. Південна Кароліна, США

Ціль: Довгострокова: Колись мати свій автомобіль “кухня на колесах”; короткострокова: Навчитися готувати їжу

“Я сказав одному зі своїх провідників Товариства молодих чоловіків про свою ціль мати автомобіль “кухня на колесах”. Він сказав: “Щороку я відвідую вечірку, присвячену початку навчального року. Чому б тобі не приїхати, щоб готувати для нас?” Я так і зробив. Я приготував близько 50 хот-догів та бургерів за 45 хвилин. Мені сподобалося проводити час з хлопцями у моєму кворумі, і я отримав дивовижний зворотній зв’язок з цього досвіду і деякі компліменти. І я багато чого навчився”.

Роздрукувати