2023
4 способи стати більш подібними до Христа
Серпень 2023


“4 способи стати більш подібними до Христа”, Заради зміцнення молоді, серп. 2023.

4 способи стати більш подібними до Христа

Вам потрібні якісь ідеї щодо участі у Програмі для дітей та молоді? Ось що робить молодь на Філіппінах!

Зображення
молодь біля храму

1. Служіть як Він (Служіння і заходи)

Ви стаєте більше схожими на Спасителя, коли служите іншим так, як це робив би Він. І це не має бути важко! Служіння може бути настільки легким, як участь у заходах Товариства молодих чоловіків чи молодих жінок, виконання хрищень за померлих або надсилання другові повідомлення з добрими словами. Як ви можете служити іншим?

Зображення
молода жінка

“Мені, як молодій жінці, подобається служити іншим молодим жінкам. Я знаю, що допомагаю збирати Ізраїль навіть у моєму власному приході”.

Джана, 17 років

Зображення
молодий чоловік

“Коли я думаю про служіння, то думаю про свої обов’язки і відповідальність як диякона — допомагати щонеділі розносити причасні хліб і воду. Я знаю, що Ісус Христос є досконалим прикладом служіння”.

Джош, 13 років

2. Зростайте як Він (Особистий розвиток)

Ви можете ставити цілі щодо зростання, щоб стати більш подібними до Спасителя духовно, фізично, соціально та інтелектуально (див. Лука 2:52). Запитайте Небесного Батька, як Він хоче, аби ви зростали, а потім складіть план і дійте! Як ви можете, зростаючи, ставати більше схожими на Спасителя?

Зображення
молода жінка

“Оскільки Небесний Батько любить нас, Він благословляє нас дарами і талантами. Особисто я відчуваю радість щоразу, коли танцюю, і особливо, коли ділюся цим, навчаючи інших. Це чудовий спосіб зміцнювати мою віру в Спасителя, зміцнювати мою впевненість і навіть зустрічати нових друзів. Але одне з найкращого в цьому те, що я приношу радість моїм батькам, братам і сестрам та друзям. Я знаю, що нам дані дари і таланти, щоб ми ділилися цим з іншими, і саме це радує мене, коли я танцюю”.

Лі, 16 років

3. Навчайтеся від Нього (Вивчення євангелії)

Ви стаєте більше схожими на Спасителя, коли вивчаєте євангелію, а потім дієте на основі засвоєного. Ви дізнаєтеся про Нього під час вашого особистого вивчення, а також коли, наприклад, відвідуєте церкву і семінарію. Як ви можете більше дізнатися про Спасителя?

Зображення
молода жінка

“Відвідуючи уроки Товариства молодих жінок і слухаючи виступи під час недільних зборів, я отримую знання. Слова Бога, коли ми застосовуємо їх у нашому житті, дають нам мудрість”.

Мія, 12 років

Зображення
молода жінка

“Робити семінарію пріоритетом легше на словах, ніж на ділі. Але коли ви молитеся і думаєте про те, чому духовне навчання важливе, це рішення не буде таким складним. Це допомогло мені пізнати мого Спасителя, наблизитися до Нього і зростати разом з Ним”.

Джулія, 19 років

4. Звертайтеся до Нього

Коли ви намагаєтеся стати більш подібними до Христа, переконайтеся, що ви зосереджуєтеся на Ньому! Він — “дорога, і правда, і життя” (Іван 14:6). Іноді може бути важко робити все те, що вам потрібно робити, але якщо ви зосередитеся на Спасителі і на тому, що робив би Він, ви будете знати, що є найважливішим.

Зображення
молодий чоловік

“Моя любов до Ісуса Христа впливає на прийняття мною важливих рішень, оскільки я намагаюся уявити, що робив би Він. В минулому я приймав невдалі рішенні, оскільки не зосереджувався на своїй любові до Спасителя. Я знаю, що ми недосконалі, але якщо ми будемо йти за Ісусом Христом і дотримуватися Його заповідей, то зможемо виявити нашу любов до Нього і стати більше схожими на Нього”.

Джастін, 15 років

Роздрукувати