2023
Він допомагає мені робити складне
Серпень 2023


“Він допомагає мені робити складне”, Заради зміцнення молоді, серп. 2023.

Я все можу в Христі

Молодь розповідає про те, як Христос зміцнив їх для виконання чогось складного (див. Филип’янам 4:13).

Він допомагає мені робити складне

Зображення
сестра-місіонерка

Коли я народилася, у мене була жовтяниця. Щось пішло неправильно під час її лікування, тому я частково втратила слух і потерпаю на різновид церебрального паралічу, через який мені важко даються певні рухи і важко зберігати баланс.

У школі було важко через поведінку інших дітей. Вони штовхали мене, били, казали образливі слова, обманювали і просто неприховано мене розглядали. Я не могла відповісти тим самим, тому все, що я могла робити, це молитися. Іноді на мої молитви приходила негайна відповідь, а іноді я чекала на відповідь дуже довго. Але я довіряла Небесному Батькові, тому продовжувала молитися.

Коли мені було 15 років, я була і президенткою класу у Товаристві молодих жінок, і радницею із сімейно-історичної роботи приходу. Я боялася, що не зможу робити все. Я не дуже багато знала про сімейну історію. Я молилася про допомогу, отримала настанови від Господа та натхненних провідників і взялася до роботи. Я дуже вдячна за ту довіру, яку Небесний Батько поклав на мене. Кожне ім’я, яке я надсилаю до храму, дає мені дуже багато радості. Небесний Батько та Ісус Христос допомогли мені і дали мені сили.

Я дізналася, що Небесний Батько та Спаситель не покладають на нас обмежень через наш фізичний стан. Вони люблячі і терплячі, готові з відкритими руками нас навчати, зміцнювати і допомагати нам.

Мій фізичний стан не обмежив мене, оскільки, коли виникають будь-які перепони, Бог завжди поруч з простягнутими руками. Мені просто потрібно звернутися до Нього і попросити про допомогу.

Джордана С., Гояс, Бразилія

Роздрукувати