2023
Благословенний владою і силою
Червень 2023


“Благословенний владою і силою”, Ліягона, червень 2023.

Голоси святих останніх днів

Благословенний владою і силою

У батька тремтіли руки, коли він мене благословляв, промовляючи слова, які змінили моє життя.

Зображення
батько дає благословення сину

Ілюстрація Діллін Марш

Коли я повернувся додому після двох років служіння на місії, моєю наступною метою було укладання храмового шлюбу. На жаль, я почав шукати неналежних розваг, піддавався спокусам і зустрічався з дівчатами, які не належали до Церкви.

Це призвело до нещастя, жалкувань і горя та закінчилося розлученням. Я все ще мав свідчення і хотів укласти храмовий шлюб, але почувався негідним тих благословень. Я заховав у собі почуття провини й шукав щастя в тому, що від світу.

Поступово мої емоції вийшли назовні, й мене роздирало почуття провини за гріхи. Я упав на коліна й волав до Господа, відчуваючи смуток, що веде до Бога. Я пообіцяв, що з цього часу й надалі житиму за законом цнотливості.

Але то було не єдине моє випробування. Я також потрапив у тенета залежності від наркотиків. Одного вечора мене охопив паралізуючий страх. Я тримав у руках телефон і, не відводячи очей, дивися на номер телефону батька. Більше години я збирав усю свою сміливість, щоб зателефонувати йому і запитати, чи можемо ми зустрітися.

Після тривалої розмови про мої проблеми батько дав мені благословення священства. Його руки тремтіли, коли він промовляв сильні й переконливі слова. Він сказав, що Сатана і його ангели невтомно працюють наді мною, тому що мій духовний потенціал страшить їх. Тато сказав, що поки я перебуваю на землі, я маю потенціал подолати свою залежність. Він благословив мене владою і силою це зробити.

Коли благословення закінчилося, я обняв батька та маму і розридався на батьковому плечі. Я відчув у своєму серці всепоглинаючу любов і вдячність. Моє відчуття безнадії пішло геть. Фізична тяга до наркотиків і тяжка хмара депресії також зникли.

Раптом у мене виникло оновлене бажання жити. Я зрозумів, що зможу відчувати радість, якщо підкорюся волі Небесного Батька. Я свідчу вам, що сила священства є реальною і відчутною!

З часом Небесний Батько благословив мене храмовим шлюбом, люблячою дружиною, яка розуміє силу Спасителевої Спокути, і двома дітьми.

Це диво, що я піднявся з тієї прірви, в якій опинився, до того стану, в якому я є зараз. Завдяки щирому покаянню і вірі в Ісуса Христа — все можливо! Я є живим свідченням цього.

Роздрукувати