Семінарія
Матвій 26; Марк 14; Іван 13


Матвій 26; Марк 14; Іван 13

Огляд

Під час Пасхи Ісус навчав Своїх учнів служити й любити один одного. Він оголосив, що Його зрадять. Він запровадив обряд причастя як новий спосіб для Його учнів пам’ятати про Нього. Цей тиждень включає вивчення уривка для опанування доктрини, щоб допомогти студентам краще опанувати вчення про причастя, а також урок, який допоможе їм оцінити своє навчання та прогрес.

Готуйтеся навчати

У поданій далі інформації є ідеї для вчителів щодо того, як їм заздалегідь готуватися до кожного уроку.

Іван 13

Мета уроку: цей урок може заохотити студентів шукати щастя через служіння й любов до інших, як це робив Ісус.

  • Підготовка студентів: запропонуйте студентам знайти можливість служити іншим або виявляти любов, подібну до Христової, до них.

  • Ідеї для навчання через відеоконференції: крім того, щоб запропонувати студентам розробити індивідуальний план, за яким можна було б виявляти більше любові до інших, варто скласти план для класу, щоб разом зробити щось добре для іншої людини.

Матвій 26:1–25

Мета уроку: цей урок може допомогти студентам використовувати слова Спасителя з Писань, щоб дослідити своє життя й визначити сфери, в яких їм потрібно вдосконалюватися.

  • Підготовка студентів: запропонуйте студентам згадати час, коли вони застосовували у своєму житті пораду чи вчення з Писань, від церковних провідників чи Святого Духа. Як би змінилося їхнє життя, якби вони не застосували цю пораду?

Матвій 26:26–30; Лука 22:19–20

Мета уроку: цей урок може допомогти студентам зрозуміти та відчути важливість того, щоб пам’ятати Спасителя, коли вони причащаються.

  • Підготовка студентів: повідомте студентів, що на цьому уроці їм буде запропоновано оцінити свій досвід прийняття причастя. Запропонуйте студентам згадати останній випадок, коли вони приймали причастя, та підготуватися, щоб розповісти, що вони робили, думали чи відчували, аби це допомогло їм пам’ятати Спасителя.

  • Ідеї для навчання через відеоконференції: поміркуйте, на які матеріали ви звернете увагу студентів, коли вони готуються вивчати вчення про причастя. Надайте студентам можливість поділитися своїми планами уроку про причастя в парах або малих групах.

Опанування доктрини: Лука 22:19–20

Мета уроку: на цьому уроці студенти отримають можливість краще опанувати вчення про причастя, запам’ятовуючи посилання на Писання і ключову фразу з нього, пояснюючи це вчення та застосовуючи принципи набуття духовного знання.

  • Підготовка студентів: запропонуйте студентам подумати, що допомагає їм пам’ятати про Спасителя, коли вони причащаються, і підготуватися використовувати або поділитися цим досвідом на цьому уроці.

Оцініть підсумки навчання 5

Мета уроку: цей урок має допомогти студентам оцінити цілі, які вони встановили, та особистий розвиток, якого досягли під час вивчення Нового Завіту.

  • Підготовка студентів: запропонуйте студентам поміркувати про останні кілька уроків і досвід, який вони отримали внаслідок цих уроків.

  • Зображення: зображення, які допомагають студентам пригадати деякі ключові події та вчення, які вони засвоїли протягом останніх трьох тижнів

  • Ідеї для навчання через відеоконференції: коли студенти розповідатимуть про Друге пришестя Ісуса Христа, варто запропонувати студенту, який щойно закінчив, вибрати іншого члена класу, який продовжить розповідь після нього. Потім цьому студенту можна запропонувати додати принаймні одну деталь, яка раніше не була сказана, після чого вибрати іншого студента, який продовжить розповідь. Цей процес можна продовжувати до тих пір, поки весь клас не зможе більше додати жодних подробиць.

Роздрукувати