2008
Я Богу служитиму
Жовтень 2008 р.


Спільні заходи

Я Богу служитиму

“Отже, о ви, хто починає служіння Богу, дивіться, щоб ви служили Йому всім своїм серцем, могутністю, розумом і силою, щоб могли ви стояти безвинними перед Богом в останній день” (УЗ 4:2).

Аммон, великий нефійський місіонер, пішов до ламанійців “проголошувати їм слово Бога” (Алма 17:12). Коли Аммон ступив на їхню землю, ламанійці зв’язали його і повели до царя. Цар запитав Аммона, чи хоче він жити в тому краї. Аммон попросив царя, щоб той дозволив йому бути слугою.

Аммон служив царю всім серцем, могутністю, розумом і силою. Він виявляв любов людям. Він застосував силу, щоб захистити царевих овець і слуг. Він застосовував свій розум, щоб вивчати євангелію й ділитися нею з царем. Він звертався до своєї сили, щоб стійко і непохитно жити за євангелією. (Див. Алма 17–18).

Слова пісні Початкового товариства “Доблесним буду я” (Збірник дитячих пісень, с. 85) нагадують, що ми можемо бути, як Аммон.

Потрібні мужні слуги

Господню справу в ці дні вести.

За вченнями Господа жити,

В служінні радісно любов нести.

Ми можемо вчитися служити іншим так само, як і Аммон. Ми можемо виявляти любов усім навколо нас, особливо членам сім’ї та друзям. Ми можемо з усією енергією робити добрі справи, наприклад, бути добрими і допомагати. Ми можемо застосовувати розум, щоб вивчати євангелію, читаючи Писання і слухаючи батьків та вчителів. Ми можемо прийняти рішення бути стійкими і непохитними у виконанні добрих справ.

Доблесним я буду,

Завіти з Богом укладу,

Стоятиму за істину

Стоятиму за істину

Я Богу служитиму.

Вправа

Виріжте овали і склейте їх тильними сторонами. Виріжте чотири прямокутники, складіть їх навпіл і склейте тильні сторони, щоб вийшли квадрати. Виріжте коло для верхівки мобіле і пробийте в ньому отвори, де показано. Прикріпіть фотографію або намалюйте свій портрет в рамці овалу. Пробийте отвір у верхній частині овальної рамки з малюнком і в кожному з квадратів. За допомогою мотузки або товстої нитки закінчіть мобіле. Підвісьте мобіле там, де воно буде нагадувати вам про служіння Господу та іншим.

Роздрукувати