2008
Березневий випуск 2008 р.: звіт
Жовтень 2008 р.


Березневий випуск 2008 р.: звіт

Два роки на планування і виготовлення.

Розподілено понад 2,3 мільйона примірників 51 мовою.

Для задоволення потреб знадобились два додаткові тиражі.

Понад 340000 відвідувачів на спеціальному веб-сайті.

Ці чудові примірники не в змозі розказати про все. Значущість березневого видання 2008 року журналів Ensign та Ліягона “Господь Ісус Христос” стає зрозумілою лише тоді, коли бачиш, як змінюється життя людей.

На особистому рівні

На прохання поділитися своїми почуттями і розповісти про досвід, отриманий завдяки березневому виданню 2008 р., багато членів Церкви написали про те, як воно вплинуло на їхнє життя. Марія Феліна Феррер з Філіппін зазначила: “Вперше за 29 років свого життя, говорячи і пишучи про Спасителя, я відчула Його реальне існування у своєму житті. Він не лише тема для обговорення, не лише історія. Він справжній… Це спричинило в мені могутню зміну. Куди б я зараз не йшла і що б не робила, я усвідомлюю, що Господь Ісус Христос, в усій Його могутті, бачить мене і стоїть поруч зі мною. Цей факт надихає мене прагненням ставати кращою”.

Том Кунц з Магнолії, шт. Техас, США, написав: “Коли я закінчив читати журнал, моє серце сповнилося дуже добрими почуттями, і я прагнув ставати кращим в усіх аспектах свого життя… Усім своїм серцем я відчував любов Спасителя і велич Спокути”.

Ділитися з іншими

Лінда Байсі-Верговен, учителька молодших класів з Бельгії, була у відрядженні разом з колегою і подарувала їй примірник березневого видання. До нього вона додала особливу записку та запрошення відвідати Церкву і послухати її виступ у Великодню неділю. Подруга прийшла і їй сподобалося. “Це особливий випуск Ліягони дав мені можливість посадити невеличке насіння у її серце”,—сказала сестра Байсі-Верговен.

У Каліфорнії, США, Лорі Ларсон взяла березневий примірник журналу Ensign з собою до перукарні і захопилася ним. Вона невпинно думала про те, як би було чудово поділитися цими статтями з представником іншої конфесії і, розвіяти неправильні уявлення про Церкву. Згодом перукарка запитала про журнал, який читала Лорі. Коли зачіску було зроблено і розмова добігла кінця, перукарка попросила, щоб її відвідали місіонери.

Телма Чейкон з міста Гватемала, Гватемала, придбала 12 примірників Ліягони і скористалась нагодою Великодня, щоб поділитися журналами і особистим свідченням зі своїми братами і сестрами. Патрісія Хегедас з Кардстона, провінція Альберта, Канада, надіслала примірник німецькому подружжю, з яким вона з чоловіком потоваришували кілька років тому. Ті з вдячністю прийняли його і пообіцяли читати. Сім’я Аллана Гарві з Крюгерсдорпа, Південно-Африканська Республіка, придбала 12 примірників і поділилася ними з сім’ями, що мешкають на їхній вулиці.

Зусилля приходів і колів

Церковні підрозділи отримали певну кількість безкоштовних примірників журналів Ensign та Ліягона для підтримки і активізації членів Церкви та проведення місіонерської роботи. В Англійському Чорлейському колі було організовано особливий Великодній концерт, на який запросили друзів, сусідів, малоактивних членів Церкви та особливо поважних гостей. Кожен гість отримав Книгу Мормона та примірник березневого випуску журналу Ensign за 2008 рік.

У Нігерії сестри Товариства допомоги округу Іле-Іфе, серед інших заходів святкування ювілею Товариства допомоги, відвідали місцеву в’язницю і роздали примірники березневого випуску. У Ньюкасландерлімському Англійському колі доклали зусиль, щоб кожна сім’я колу отримала примірник журналу і запрошення відвідати особливі причасні збори у Великодню неділю. Завдяки їх старанням серце одного з братів, який став малоактивним невдовзі після свого хрищення у 1980-х, було зворушене і нині він знову радіє благословенням євангелії у своєму житті.

Так, ми християни

Багато людей написали про те, як випуск, присвячений Спасителю, допоміг розвіяти неправильні уявлення про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів. Барбара Мейєс з Флегстаффа, шт. Арізона, США, навела слова жінки, яка приїздить прибирати в її домі: “Я помітила багато речей, які наводять на думку, що ви вірите в Ісуса. Як таке може бути? Ви обидва мормони. Невже ви християни?” Сестра Мейєс дала їй примірник березневого випуску журналу Ensign і у них почалася розмова. “Читаючи, вона продовжила ставити важливі запитання, і зачинені двері її серця відкрилися”,—сказала сестра Мейєс.

Сім’я Майка і Шаз Крамер з Гарвуда, шт. Нью-Джерсі, США, кілька місяців тому організувала вечірку, на яку запросила кілька сімей, що не належать до Церкви. Одна сім’я приїхала раніше і чоловік отримав нагоду поставити запитання про Церкву. Його друг, проповідник, зазначив, що ми не віримо в Ісуса Христа. Брат Крамер розповів: “Я просто простягнув руку, взяв березневий випуск журналу Ensign із зображенням Христа на обкладинці і спитав: “Хіба це схоже на церкву, яка не вірить в Ісуса?” Той чоловік взяв журнал із собою і пізніше того тижня зустрівся з місіонерами, щоб задати більше запитань.

Вічне послання

Березневий випуск журналів Ensign та Ліягона за 2008 р. все ще можна отримати через розподільчу систему Церкви. Розміщене в ньому вічне послання про Спасителя робить його безцінним для проповідування не лише під час Різдва та Великодня, а й у будь-який час, коли члени Церкви забажатимуть принести втіху, навчити істинним вченням або поділитися з іншими міцним свідченням про Господа Ісуса Христа. Воно може торкнутися сердець багатьох людей.

Роздрукувати