2021
Дослухаючись до вчень мудрих провідників, я буду щасливим
Березень 2021


Дослухаючись до вчень мудрих провідників, я буду щасливим

Генеральна конференція Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів є особливою подією, коли пророк, апостоли та інші провідники нашої Церкви діляться з нами особливими посланнями, настановами або застереженнями від Бога, отриманими через Святого Духа або шляхом одкровення.

Щоб отримати максимальну користь від генеральної конференції та особисті духовні благословення і одкровення, необхідно добре підготуватися. Так само як наші провідники моляться та розмірковують, щоб отримати натхнення й дізнатися, про що їм говорити, так і нам потрібно молитися, розмірковувати і ставити особисті запитання, щоб отримати духовні настанови й одкровення, а також відчути особливий вплив Святого Духа у нашому житті.

Перед генеральною конференцією я складаю перелік особистих запитань, розмірковую та молюся, щоб отримати відповіді під час конференції. Я свідчу, що, протягом конференції ви не тільки отримаєте відповіді на свої запитання, але також духовну розраду та натхнення для дій. І навіть більше. Ви зможете отримати цілу стратегію для зміцнення вашого духовного або фізичного здоров’я.

Я раджу вам мати під рукою записну книжку та ручку, коли ви дивитеся генеральну конференцію, щоб записувати думки, на які надихнуть промовці, а також цитати, які принесуть радість і натхнення.

Після перегляду кожної сесії вам слід подумати про те, що вам сподобалося, що вас надихнуло, які відповіді ви отримали, а потім зробити перелік нових цілей, над якими ви тепер будете працювати.

Іноді я повторно дивлюся або перечитую виступи, щоб зміцнитися духовно. Слова пророка й апостолів стають для мене новими Писаннями. Читаючи їх в різні періоди, ви можете наново отримувати одкровення, підтримку та відповіді на ваші запитання.

Я свідчу, що Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів істинна. Ісус Христос очолює та веде її через Свого обраного пророка, Рассела М. Нельсона. Пророк Джозеф Сміт став знаряддям у руках Бога, через яке вся повнота євангелії та ключі священства були відновлені. Я знаю: якщо я дослухатимусь до вчень цих мудрих провідників на генеральній конференції, а також готуватимуся серйозно і відповідально слухати їхні слова та застосовувати їх у своєму житті, то я буду щасливим. Це допоможе мені зміцнити моє свідчення, зрости духовно та просуватися вперед, беручи участь у розбудові царства Бога на землі.

В ім’я Ісуса Христа. Амінь.

Роздрукувати