2019
Прийдіть до Христа—2019
Січень 2019


Послання президентства території

Прийдіть до Христа—2019

Ви помітили, що ми знову у 2019 р. продовжуємо тему “Прийдіть до Христа” для всієї Східноєвропейської території. Ми відчуваємо, що нема нічого важливішого, що ми можемо робити. Ось декілька запитань з книги Матвія. Перше запитання постає, коли Ісус навчав Своїх учнів на березі Кесарії Пилипової і запитав їх: “За кого народ уважає Мене, Сина Людського?” (Матвій 16:13). Ми проголошуємо разом з Петром: “Ти Христос, Син Бога Живого!” (Матвій 16:16) Отже, якщо ми знаємо це, то що ми маємо робити?

Ми молимося, щоб кожен член Церкви подивився на своє власне життя та побачив, що він може робити краще, аби зміцнювати свою віру у Небесного Батька і Його Сина Ісуса Христа та застосовувати Їхні вчення щоденно у своєму житті. Можливо, нам треба покращити нашу старанність у вивченні Писань? Можливо, нам потрібно бути більш послідовними у своїх особистих та сімейних молитвах? Можливо, ми можемо краще дотримуватися Суботнього дня. Щоб це не було для кожного з нас, ми високо цінуємо наші свідчення. Христос сказав Петру: “… не тіло і кров тобі оце виявили, але Мій Небесний Отець” (Матвій 16:17). Є певні речі, які ми мусимо виконувати, щоб Святий Дух був присутнім у нашому житті і щоб наше свідчення про Ісуса Христа яскраво палало. Що ви можете зробити краще? Будь ласка, подивіться ретельніше та розвиньте нові звички, які б наблизили вас до Бога.

Друге запитання—це запитання, яке поставив Христос фарисеям: “Що ви думаєте про Христа?” (Матвій 22:42). Ви пам’ятаєте, коли одного вечора до Спасителя прийшов Никодим? Він забажав дізнатися, що йому потрібно робити, аби отримати вічне життя. Христос йому відповів: “Коли хто не родиться з води й Духа, той не може ввійти в Царство Боже” (Іван 3:5). Що ми думаємо про це? Авжеж, як Христос сказав у віршах перед цим, людина має народитися згори (змінитися), але ми також повинні отримати певні обряди та укласти завіти. Ці завіти є обіцянням, що ми будемо залишатися гідними та прагнути слідувати навчанню Спаситиеля. Чи є у вас діюча храмова рекомендація? Якщо ні, що ви можете зробити, щоб отримати її? Що ще вам або члену родини потрібно зробити, аби продовжувати йти шляхом завітів? Чи ми думаємо про обіцяння, які дав нам Христос? Чи ми приймаємо причастя щонеділі і прагнемо удосконалити наще життя через покаяння? Господь має так багато обіцяних благословень, які чекають на нас.

Третє питання поставив Понтій Пилат, коли запитав юдеїв: “А що ж маю зробити з Ісусом, що зветься Христос?” (Матвій 27:22). Усі юдеї сказали: “Нехай розп’ятий буде!” Це важко нам уявити. Але яка наша відповідь? Ми знаємо, що Ісус Христос—Син Бога, і ми були благословенні за те, що стали на шлях завітів, отже “що ж маємо зробити”? У кожного з нас є відповідальність допомогти комусь ще отримати такі самі благословення. Кого ви знаєте, хто, можливо, зараз не приходить до церкви? Що ви можете зробити, щоб допомогти їм повернутися? Заплануйте зателефонувати їм або відвідати їх та, виявивши любов, запросити прийти до Христа. Можливо, у вас є друг або член родини, хто не є членом Церкви. Яким чином ви можете відвідати їх з місіонерами та запросити прийти до Христа. Саме це ми маємо робити з нашим знанням і свідченням про Ісуса Христа.

Ви помітите, що це є основними частинами нашого плану території “Прийдіть до Христа”. Коли ви робитимете це, ви отримаєте світло, мир і щастя у вашому житті через Спокуту Ісуса Христа.

Роздрукувати