2019
“Мій план”
Січень 2019


Місцеві новини

“Мій план”

Наше земне життя—це захоплююча подорож на шляху назад, до дому Нашого Небесного Батька. З якими відчуттями і настроєм ми буде йти цим шляхом—майже завжди залежить від нашого вибору. Як сказано у Священних Писаннях: “Адам пав, щоб люди були; а люди є, щоб мати радість” (2 Нефій 2:25).

Завдяки Плану спасіння, нам дана можливість прийти у цей світ, отримавши фізичне тіло, і підготуватися до вічного життя з Небесним Батьком. Воля Бога і наше призначення на цьому шляху—мати радість. Але, іноді, йдучи за мирськими пріоритетами, ми відхиляємося з цього шляху. Послання євангелії полягає в тому, щоб нагадати нам про наш потенціал і дати інструменти, застосовуючи які вже в цьому світі, ми можемо отримати радість і щастя.

Коли я вперше отримав картку “Мій план” і дослідив її, то відчув велику радість. Звичайно, у мене вже були свої плани і цілі, пов’язані з духовним ростом. Мої позитивні відчуття були викликані не тим, що, нарешті, хтось сказав мені що треба робити. Причина була іншою. Я побачив у цій невеликій картці з цілями потужний інструмент для отримання радості у земному житті. Я знаю, що провідники території зверталися до Господа за мудрістю щодо того, що буде найкращим для членів Церкви. Майбутній пророк, на той час президент Кворуму Дванадцятьох Апостолів, Рассел М. Нельсон, зробив внесок у створення цього плану. Брати отримали одкровення, застосувавши ключи священства, щоби з’явився цей документ. І я знаю, що коли об’єднуються разом особисте одкровення, бажання діяти і запечатувальна сила ключів священства, тоді в нашому житті відбуваються чудеса.

Пророк Алма вчив, що “через мале і просте відбувається велике” (Алма 37:6). Це, насправді, прості речі: щоденно вивчати Священні Писання (особливо Книгу Мормона), шанувати Суботній день, бути гідним і мати діючу храмову рекомендацію та допомагати іншим набути віру в Ісуса Христа. Але вплив, який набувають ці маленькі речі на наше життя, не можна ні з чим порівняти. Проблеми і труднощі вже не здаються таким, що їх неможна розв’язати. Здійснюючи ці прості дії, ми запрошуємо у наше життя Святого Духа і силу викуплення Ісуса Христа. Додавши свої цілі до цього плану, я став звірятися з ним у повсякденних справах. І це допомогло мені з більшою силою відчути любов Спасителя, яка приносить мир і спокій серцю.

Роздрукувати