Ліягона
Десятиліття відданого служіння: вибрані вчення Президента Рассела М. Нельсона
Вересень 2024


“Десятиліття відданого служіння: вибрані вчення Президента Рассела М. Нельсона”, Ліягона, вер. 2024.

Десятиліття Відданого служіння: вибрані вчення Президента Рассела М. Нельсона

Наразі, коли Президенту Нельсону виповнилося 100 років, він служить у якості апостола вже 40 років. Далі подано деякі його вчення, виголошені з часу служіння в якості Президента Церкви.

Зображення
різні фрагменти з життя Президента Рассела М. Нельсона.

Почніть, пам’ятаючи про кінцеву мету

“Мета, досягнути якої бажає кожен з нас, — це бути обдарованими силою в домі Господа, запечататися із сім’єю, бути вірними укладеним у храмі завітам, які дадуть нам змогу отримати найбільший дар від Бога — вічне життя. Храмові обряди і завіти, які ви там укладаєте, є ключем до зміцнення вашого життя, шлюбу й сім’ї, а також вашої здатності протистояти атакам супротивника. Ваше храмове поклоніння і служіння там заради ваших предків благословить вас більшою здатністю отримувати особисте одкровення, спокоєм та зміцнить ваше зобов’язання залишатися на шляху завітів”.

(“Разом уперед”, Ліягона, квіт. 2018, с. 7)

Щодня кайтеся

“Ніщо так не звільняє, не облагороджує і не є таким поворотним у нашому індивідуальному розвитку, як регулярна, щоденна зосередженість на покаянні. Покаяння —це не подія, це — процес. Це ключ до щастя і відчуття спокою. У поєднанні з вірою покаяння дає нам можливість відчути силу Спокути Ісуса Христа”.

Ми можемо чинити краще і бути кращими”, Ліягона, трав. 2019, с. 67.

Укладайте завіти й дотримуйтеся їх

“Кожна жінка і кожен чоловік, які укладають завіти з Богом і дотримуються їх, і ті, хто гідно бере участь в обрядах священства, мають безпосереднє право отримати силу Бога. Ті, хто отримав ендаумент у домі Господа, отримують в дар силу священства Бога завдяки своєму завіту, разом з даром знання, щоб знати, як використовувати цю силу”.

Духовні скарби”, Ліягона, лист. 2019, с. 77.

Слухайте Господа

“Наш Батько знає, що коли нас охоплюють невпевненість і страх, то найкраща для нас допомога — слухати Його Сина.

Якщо ми будемо прагнути слухати — по-справжньому слухати — Його Сина, нас буде скеровано, аби ми знали, що робити у будь-якій ситуації”.

Слухайте Його”, Ліягона, трав. 2020, с. 89.

Прийміть рішення, щоб Бог був понад усе

“Узявши до уваги давньоєврейське визначення слова Ізраїль, ми дізнаємося, що поняття збирання Ізраїля набуває ще глибшого значення. Господь збирає тих, хто прагне, щоб Бог був у їхньому житті понад усе. Господь збирає тих, хто зробить вибір, щоб саме Бог справляв найбільший вплив у їхньому житті”.

Хай Бог буде понад усе”, Ліягона, лист. 2020, с. 92.

Подолайте світ

“Подолання світу — це не подія, яка відбувається за один або два дні. Воно відбувається упродовж усього життя, коли ми невпинно опановуємо вчення Христа. Ми розвиваємо віру в Ісуса Христа, якщо кожного дня каємося і дотримуємося завітів, які дають нам силу. Ми залишаємося на шляху завітів, і ми благословенні духовним зміцненням, особистим одкровенням, зростанням віри і служінням ангелів. Живучи за вченням Христа, можна запустити в дію найпотужніший доброчесний цикл, що сприятиме духовному ривку в нашому житті”.

Подолати світ і знайти спокій”, Ліягона, лист. 2022, с. 97.

Зроби вибір бути миротворцем

“Суперечка змушує Духа відійти — кожного разу. Суперечка підсилює хибне уявлення про те, що конфронтація є способом усунути розбіжності, але так ніколи не буває. Суперечка — це вибір. Бути миротворцем — це вибір. У вас є свобода волі, щоб вибрати між суперечкою і примиренням. Я наполегливо прошу вас зробити вибір і бути миротворцями, — тепер і завжди”.

Потрібні миротворці”, Ліягона, трав. 2023, с. 100.

Мисліть целестіально!

“Коли ви робите вибір, я запрошую вас дивитися з позиції довгого прицілу — дивитися у вічність. Поставте Ісуса Христа на перше місце у вашому житті, тому що ваше вічне життя залежить від вашої віри в Нього та в Його Спокуту. Воно також залежить від вашого послуху Його законам. Слухняність відкриває для вас шлях до радісного життя сьогодні та великої, вічної нагороди завтра”.

Мисліть целестіально”, Ліягона, лист. 2023, с. 118.

Роздрукувати