2021
Євангелія допомагає мені зростати
грудень 2021


Євангелія допомагає мені зростати

Я люблю набувати духовного знання й жити відповідно до нього, бо знаю, що так я удосконалююсь.

До того як я стала членом Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів, я знала трошки про Біблію. Це допомогло мені краще зрозуміти бесіди, які проводили місіонери. Коли я почала читати Книгу Мормона, то зрозуміла, що в ній дуже чітко пояснено вчення Спасителя. І донині під час читання я знаходжу вірші, які допомагають мені набувати мудрості й зростати духовно.

Писання дають мені силу, підтримку і втішення. Я зрозуміла, що потрібно жити згідно з тим, чого була навчена, щоб очиститися від гріхів та наближатися до Бога. Чим більше ми працюємо над цим, тим щасливішими і благословеннішими ми будемо.

Відтоді як я охристилася, я відчуваю себе кращою людиною: я навчилася прощати, приймати людей такими, якими вони є, з їхніми слабкостями, не засуджувати і не критикувати їх. Я відчуваю, що мій характер багато в чому змінився завдяки Спокутній жертві Ісуса Христа. Коли я роблю щось не так, як треба, то поспішаю покаятись. Усім сердцем я стараюсь жити за словом Божим. Я дякую за все і молюся про все і знаю, що так я стаю ближче до Бога. Мені також допомагає Святий Дух, слова провідників Церкви і церковні гімни.

Мені хотілося б поділитися одним із моїх улюблених віршів: “Виконуйте всі заповіді і завіти, якими ви зв’язані; і Я зроблю так, щоб небеса затряслися для вашого блага, і Сатана тремтітиме, і Сіон звеселятиметься на горах і процвітатиме” (УЗ 35:24).

Роздрукувати