2022
Спаситель дає нам надію
Червень 2022


“Спаситель дає нам надію”, Ліягона, черв. 2022.

Вітаємо вас у цьому номері журналу

Спаситель дає нам надію

Зображення
люди під час групових зборів

Фотографія від Getty Images

Оскільки я психотерапевт, мене постійно питають: “Ви дійсно любите свою роботу? Чи не доводиться вам чути про біль, втрату, розбиті почуття?” Хоча правда те, що я долаю темряву разом з тими, кому допомагаю, ми в ній не залишаємося. Я маю привілей спостерігати, як змінюється життя людей завдяки силі Спасителя Ісуса Христа, особливо це стосується людей, які лікуються за програмою подолання залежностей (див. с. 12).

Хоча багато випробувань, з якими ми стикаємося, можуть приголомшувати, Спаситель дає нам надію—надію, що ми можемо знайти мир, незважаючи на труднощі, та надію, що ми можемо бути і будемо зцілені.

Один зі способів, у який Господь допомагає нам знаходити мир і безпеку—це завдяки Його пророку (див. с. 4). Через пророка Господь надає пораду і скерування стосовно труднощів, які постають перед кожним з нас щодня. Я особисто отримував благословення, дослухаючись до порад Президента Рассела М. Нельсона, коли Він заохочував нас покращити свою здатність отримувати одкровення, зробити так, щоб Бог був понад усе в нашому житті, та знаходити радість у щоденному покаянні.

Зараз, як ніколи, нам потрібне Господнє скерування, щоб долати багато труднощів, які ми маємо, і справлятися з ними. Якими б не були ваші випробування, я молюся, щоб ви знайшли надію в Спасителі й відчули, як Він вас любить.

Бенджамін Ервін

Менеджер Програми подолання залежностей

Роздрукувати