2022
У пошуках духовного скерування
Вересень 2022


“У пошуках духовного скерування”, Ліягона, вер. 2022 р.

Для батьків

У пошуках духовного скерування

Зображення
сімейна молитва

Шановні батьки!

У цьому номері журналу три генеральні авторитети діляться своїми вченнями та особистим сімейним досвідом стосовно того, як шукати й знаходити духовне скерування та діяти за ним.

Обговорення євангелії

Покладайтеся на свої свідчення

На с. 4 старійшина Рональд А. Разбанд розповідає епізод зі своєї сімейної історії, аби навчати такого принципу: Спаситель ніколи не залишить нас. Прочитайте цю статтю й обговоріть, як перші святі покладалися на своє свідчення про Ісуса Христа і на план спасіння Небесного Батька.

Радьтеся з Господом

На с. 30 старійшина Партісіо М. Джуфра описує, як він, будучи наверненим до Церкви в підлітковому віці, вирішив служити на місії та здобути вищу освіту. Потім він пропонує відповідь на таке запитання: що робити, коли особисте одкровення суперечить здоровому глузду?

Отримуйте скерування від Духа

Як ми можемо отримувати більше користі у своєму житті від дару Святого Духа? Старійшина Хосе А. Тейшейра досліджує цю тему на с. 40. Прочитайте цю статтю й обговоріть, як сильніше відчувати скерування від Духа.

Як зробити сімейне навчання за програмою “За Мною йдіть” цікавим

Обміркуй шлях

Приповісті 3–4

  1. Розмістіть зображення Спасителя з одного боку кімнати, де немає зайвих предметів.

  2. Станьте напроти нього з іншого боку кімнати. По черзі зав’язуйте очі кожному з членів сім’ї, нехай вони обернуться навколо себе кілька разів і побачать, чи зможуть вони дійти до зображення Спасителя без сторонньої допомоги.

  3. Прочитайте Приповісті 4:26–27.

Обговорення: Яку допомогу ми маємо в цьому житті, щоб утримуватися на шляху, який веде до Ісуса Христа? Для подальшого обговорення прочитайте Приповісті 3:5–6. Що саме нам необхідно робити, аби довіряти Господу всім серцем?

Роздрукувати