2018
Я не відчуваю себе гідним любові Спасителя. Як мені подолати це почуття і усвідомити свою самоцінність?
Грудень 2018


Запитання і відповіді

“Я не відчуваю себе гідним любові Спасителя. Як мені подолати це почуття і усвідомити свою самоцінність?”

Зображення
standing in sunlight

Моліться, щоб відчувати Його любов

Усі ми є синами і дочками нашого Небесного Батька. Його любов до нас—безмірна. Якщо нам колись буде здаватися, що ми не гідні Його любові, нам слід помолитися Йому. Моліться, щоб відчувати Його любов. Моліться, щоб ви відчували себе гідними Його любові до вас і щоб ви подивилися на себе Його очима. У Свій час, у Свій спосіб Він завжди відповість на наші молитви й завірить у Своїй досконалій любові. Коли я в поганому настрої чи мені було самотньо, я відчуваю натхнення, коли молюся про Його любов.

Джулія М., 16 років, шт. Вірджинія, США

Наближайтеся до Спасителя

Нещодавно на уроці, присвяченому підготовці до місії, ми говорили про те, як нам побачити Божу любов до нас. Ми обговорювали, як ми можемо мати більшу самоповагу. Серед того, що можна робити: служити ближньому, молитися про допомогу в тому, що для вас важливо, читати Писання і бути місіонером. Усе це має на меті наблизити нас до Ісуса Христа і допомогти побачити свій потенціал у здатності стати такими, як Він.

Сантьяго З., 17 років, шт. Аризона, США

Виконуйте заповіді

Іноді я не відчуваю себе гідним любові Спасителя, бо я не повністю дотримуюся Господніх заповідей. Я можу подолати це почуття покаявшись. Іноді необхідна допомога мого єпископа, який навчає мене, що Господь любить всіх Своїх дітей.

Жак Д., 15 років, Абіджан, Кот-Д’Івуар

Покаяння—це ключ

Ми всі грішимо, і через це ми можемо почувати себе не гідними Спасителевої любові. Але Він віддав за нас Своє життя—Він приніс жертву за нас. Той самовідданий вчинок було зроблено з любові до нас. Єдине, що нам необхідне, аби відчувати себе гідними Його любові—це користуватися силою Його Спокути, каючись у своїх гріхах. Покаяння—це ключ до того, щоб зрозуміти свою самоцінність і Спасителеву любов.

Сестра Кустан, 23 роки, Філіппінська місія Себу

Любіть інших людей

Один зі способів усвідомити власну цінність—це усвідомити цінність людей навколо нас. Зосередженість на інших допомагає нам мати хороші почуття до себе, бо ми змінюємо на краще інших. Це ситуація, де всі перемагають! Коли мені було важко мати впевненість у собі, я вирішила, що буду служити людям навколо себе, яким потрібна допомога. Кожного дня упродовж місяця я робила компліменти подрузі, яка переживала важкий період у житті. Зосередженість на інших допомогла мені відчути себе гідною і потрібною. Коли ми намагаємося любити інших такими, як вони є, тоді легше побачити, як Бог любить нас. Допомагаючи іншим відчувати себе гідними любові, ми допоможемо собі почуватися гідними любові.

Джеймі У., 15 років, шт. Міннесота, США

Роздрукувати