Ліягона
Сьогодні саме той день, щоб ділитися євангелією Спасителя
Липень 2024


“Сьогодні саме той день, щоб ділитися євангелією Спасителя”, Ліягона, липень 2024.

Вітаємо вас у цьому номері журналу

Сьогодні саме той день, щоб ділитися євангелією Спасителя

Президент Рассел М. Нельсон проголосив: “В історії світу ще ніколи не було такого часу, коли б знання про нашого Спасителя було більш особисто необхідним і стосувалося б кожної людської душі” (“Чиста істина, чиста доктрина і чисте одкровення”, Ліягона, лист. 2021, с. 6). Саме тому ми приймаємо запрошення і заповідь Спасителя ділитися Його євангелією (див. Матвій 28:19).

Це важлива робота, в якій усі ми можемо брати участь. У цьому номері старійшина Квентін Л. Кук, з Кворуму Дванадцятьох Апостолів, навчає, що “повсюди є можливості допомагати людям приходити до Христа, виявляючи їм свою любов, ділячись своїми віруваннями і запрошуючи їх приєднатися до нас, аби відчути радість євангелії Ісуса Христа” (с. 4).

Ми вдячні кожному молодому чоловікові та кожній молодій жінці, які служать на місії проповідування чи на місії служіння, але, як я зазначаю в своїй статті в цьому номері, “нам потрібно багато, багато більше на передовій — армія місіонерів і членів Церкви”.

“Сьогодні — саме той день для нас, — також кажу я, — щоб виявляти характер і сміливість та ділитися євангелією Ісуса Христа” (с. 40). Вивчаючи цього місяця те, як здійснювали місіонерську роботу Аммон, Авіш та інші персонажі Книги Мормона, я пропоную вам поміркувати, як ви можете ділитися радістю євангелії Спасителя з людьми навколо себе.

Старійшина Едуардо Гаварет

Сімдесятник

Зображення
чоловік і місіонери моляться в каплиці

“Не говори цьому поколінню нічого, крім покаяння. Виконуй Мої заповіді і допомагай розпочати Мою роботу, згідно з Моїми заповідями, і тебе буде благословлено”.

Фотографія Метью Рієра

Роздрукувати