Ліягона
Послання від Бога для мене
Липень 2024


“Послання від Бога для мене”, Ліягона, лип. 2024.

Голоси святих останніх днів

Послання від Бога для мене

Я не мав свідчення про Книгу Мормона, поки не отримав послання від Господа з книги Геламана.

Зображення
усміхнений чоловік зі складеними руками

Фотографія люб’язно надана автором

Коли у 2020 році друг запросив мене до Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів, я неохоче погодився. Спочатку я не відчував, що маю бути в тому місці, однак продовжував ходити на причасні збори. Незабаром я охристився.

Утім я не розумів, що означає поняття “мати свідчення”, про яке говорили інші члени Церкви. Разом із сестрами-місіонерками я читав кілька уривків з Писань, але ніколи не відкривав Книги Мормона самостійно. Попри значні зусилля членів Церкви радо вітати мене й підтримувати мою активність, я невдовзі почав запізнюватися на церковні збори, пропускати їх і повертатися до мирського способу життя.

А потім настав день, коли в мені щось змінилося, викликавши почуття смутку. Я відчув, що був надто ненадійним, мирським і вороже ставився до того, що від Бога. Я зрозумів, що йду хибним шляхом. Перебуваючи в такому настрої, я поглянув на Писання, що лежали на ліжку.

Я звернувся до Бога з проханням щось мені відповісти. Я коротко помолився і чекав, щоб щось почути. Я хотів заспокоєння і ясності.

Тоді я щось почув. Не знаю, чи той голос пролунав у моєму розумі чи у вухах, однак я почув слова: “Геламан 3:27”. Я знав, що книга Геламана міститься в Книзі Мормона, тож узяв Писання і поглянув у “Зміст”, щоб знайти ту книгу.

Те, що я прочитав далі, було посланням від Бога, адресованим саме мені в ту мить мого життя: “І так ми можемо бачити, що Господь милостивий до всіх, хто в щирості своїх сердець прикликає Його святе імʼя”.

Цей уривок змінив моє сприйняття Книги Мормона і того, що я робив. Я зрозумів, що мої вчинки і нещирість у ставленні до Бога були хибними і що мені слід звернутися до Нього і покаятися. Я знаю, що Бог не позбавить мене милостей та благословень, якщо я буду щиро звертатися до Нього і йти за Ним.

Саме так я отримав свідчення про Книгу Мормона — книгу, яку мені не хотілося читати. Я знаю, щоб Бог живий, що Він промовляє до нас в наш час і що Книга Мормона істинна.

Роздрукувати