Ліягона
Розвивати міцну віру за допомогою духовної підготовленості
Серпень 2024


“Розвивати міцну віру за допомогою духовної підготовленості”, Ліягона, серп. 2024.

Вітаємо вас у цьому номері журналу

Розвивати міцну віру за допомогою духовної підготовленості

У часи духовних випробувань пророки та апостоли навчають, що наша підготовка значною мірою визначає кінцевий результат таких випробувань у нашому житті.

У цьому номері старійшина Дейл Г. Ренлунд, з Кворуму Дванадцятьох Апостолів, розповідає про те, як віра, винахідливість і тактичні прийоми полководця Моронія підготували його людей у такий спосіб, що Господь зміг благословити їх успіхом у війні з ламанійціями.

Переможеному очільнику ворожої армії Мороній сказав: “Господь… віддав вас у наші руки. І тепер я б хотів, щоб ви зрозуміли, що це зроблено для нас через нашу релігію і нашу віру в Христа” (Aлма 44:3).

Старійшина Ренлунд пише: “Полководець Мороній змоделював принципи, які ми можемо застосовувати у сучасному житті, щоб долати власні труднощі. Якщо ми виявляємо віру в Ісуса Христа… Він благословить нас Своєю силою” (с. 4).

У статтях та історіях цього номеру наведено важливі способи того, як ми можемо це робити. У своїй статті я пишу: “Візьмімо на себе зобов’язання — один раз і назавжди — вибирати віру в Ісуса Христа, ту віру, якої буде достатньо для будь-яких обставин нашого життя” (с. 44). Якщо ми так будемо робити, то будемо краще підготовленими до отримання божественної допомоги під час подолання духовних випробувань.

Старійшина Марк Д. Едді

Сімдесятник

Зображення
Полководець Мороній із гаслом волі

Мороній “уклонився до землі, і він молився гаряче своєму Богові за те, щоб благословення свободи залишилося на його братах доти, поки група Християн залишиться володіти цією землею”.

За благословення волі, художник Скотт М. Сноу, копіювання заборонено

Роздрукувати