Ліягона
Кілограм любові
Серпень 2024


“Кілограм любові”, Ліягона, серп. 2024.

Голоси святих останніх днів

Кілограм любові

Часи кризи, нестачі та випробувань можуть виявити найкраще в кожному з нас

Зображення
коробка з продуктами

Ілюстрація Керолін Вібберт

Мій чоловік забезпечує нашу сім’ю, таксуючи на своєму мотоциклі. Він нещодавно потрапив у аварію, але дивовижним чином не зазнав серйозних пошкоджень. Утім йому потрібно було відновлювати сили, поки мотоцикл був у ремонті.

Те, що чоловік не міг працювати, викликало у нас занепокоєння. Ми не мали іншого доходу, а оскільки економічна криза в нашій країні посилювалася, наші хвилювання стали ще більшими.

Під час причасних зборів у неділю, відразу після аварії мого чоловіка, два виступи були присвячені співчуттю й тому, як ми можемо розвивати цю Христову якість. Після того одна сестра підійшла до мене і сказала, що в нашій філії є член Церкви, якому вкрай потрібна їжа. Вона запитала, чи можемо ми пожертвувати “кілограм любові” — кілограм будь-яких продуктів, які у нас є вдома. Я відповіла, що вона може на нас розраховувати.

Коли наша сім’я повернулася додому після церкви, я поговорила з чоловіком про ту розмову. Ми самі були в скрутному становищі, але, незважаючи на це, почувалися благословенними.

“Хоча у нас зараз нелегкі часи, — сказав він, — ми маємо достатньо на кожен день і, можливо, навіть трохи більше, щоб поділитися з кимось”.

Того ж дня один сусід, який дізнався, що мій чоловік потрапив у аварію, попросив нас зайти до нього. Коли ми прийшли, той сусід вручив нам коробку, в якій було 7 кг продуктів та інших необхідних речей. Ми були вражені. Ніхто з нас не очікував такого благословення.

Коли ми з чоловіком про це поговорили, було важко заперечити, що це рука Бога, і я подякувала Йому за безмежну любов до нас. Він помітив наше бажання ділитися тим, що ми маємо — одним кілограмом любові — і благословив семикратно за нашу пожертву.

Часи кризи, нестачі та випробувань можуть виявити найкраще в кожному з нас Ми отримуємо можливість розвивати і виявляти Христові якості. Я знаю, що не за всі вияви любові ми отримуємо негайні благословення, але я знаю, що Господь наглядає за Своїми дітьми. Він відповість на наші молитви, якщо ми відповідаємо на молитви інших людей, служачи їм і ділячись з ними, навіть коли все, що ми маємо — це лише кілограм любові.

Роздрукувати