2022
Один у полі воїн
Березень 2022


Один у полі воїн

Емма Сміт сказала, що часто, йдучи проти натовпу і виділяючись з-поміж людей, які занурені у свої безкінечні проблеми, ми, відстоюючи свої ідеї та принципи, можемо відчувати себе покинутими й самотніми.

Я хочу поділитися з вами своїми думками стосовно цього, а також поділитися своїм свідченням—і не одним. Кожному з нас доводилося відчувати свою самотність “в цьому грішному світі”. Коли я перебуваю в такому стані, то вийти з нього мені допомагає усвідомлення трьох важливих принципів:

  1. Наша сім’я завжди поряд з нами. Часом нам може здаватися, що вони не розуміють нас, але саме сім’я—це ті, хто буде любити й цінувати нас, як би не змінювалися обставини. Бог послав нас на землю у ці сім’ї не просто так. Він хоче, щоб ми любили й поважали одне одного та допомагали одне одному. Сім’я—це ті люди, на яких ви можете покластися і яким ви можете цілковито довіряти.

  2. Правильні люди знайдуться самі. Звичайно, так говорити трішки некоректно, тому що це ж Бог зробив так, що такі люди прийдуть у наше життя. Саме ті люди, спілкування з якими буде звеличувати як нас, так і їх самих, при умові, що ми не будемо “занижувати свою планку” і наші друзі будуть поділяти євангельські принципи, за якими ми живемо.

  3. Господь завжди з нами, навіть тоді, коли здається, що Він залишив нас, Він поряд. Іноді Бог допомагає нам швидко, посилає нам потрібних людей чи правильні думки, але часто Господь спостерігає, тим самим даючи нам свободу вибора та можливість розвиватися. Адже всі випробування, які ми маємо в житті,—це уроки. Вони даються невипадково, і, що найважливіше, Бог ніколи не давав, не дає і не буде давати нам випробування тяжчі, ніж ми можемо витерпіти.

На завершення я б хотіла свідчити про те, що Ісус Христос помер за нас. Я відчуваю величезну вдячність за це! В УЗ 19:16–17 сказано, що нам слід каятися щодня: “Бо знай, Я, Бог, вистраждав це за всіх, щоб їм не страждати, якщо покаються”. Я свідчу, що Ісус є Живий Христос, що Бог любить кожного з нас такими, якими ми є. Джозеф Сміт переклав Книгу Мормона, завдяки цьому ми тепер можемо вивчати її щодня самостійно і зі своєю сім’єю. Я люблю Бога, я вдячна Йому за те, що Він дав мені можливість народитися у моїй сім’ї, я вдячна Богу за те, що я з дитинства можу бути членом Його істинної Церкви—Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів. В ім’я Ісуса Христа, амінь.

Роздрукувати